MBAPE PRIZNAO KAKO JE NAZVAO NEJMARA I PORUČIO: Nije mi problem da trčim dok Mesi hoda!
Foto: Profimedia

zna hijerarhiju

MBAPE PRIZNAO KAKO JE NAZVAO NEJMARA I PORUČIO: Nije mi problem da trčim dok Mesi hoda!

Kilijan Mbape je uzbuđen brojnim pojačanjima PSŽ u letnjem prelaznom roku

Objavljeno:

Kilijan Mbape je spreman da se podredi kolektivu da bi Pari Sen Žermen osvajao trofeje, pogotovo onaj koji se odavno cilja, a kome su u nekoliko prethodnih sezona bili vrlo blizu.

To je napomenuo, iako je uzbuđen brojnim pojačanjima pristiglim u letnjem prelaznom roku.

- Naravno! Svi smo uzbuđeni. Svi govore o Mesiju, ali doveli smo još neke sjajne igrače. Uvek sam govorio da želim da igram sa najboljima. Evo, sada je to slučaj. Ali na nama je da uradimo još mnogo toga, jer kolektiv osvaja trofeje. Kada je to toliko sjajnih igrača u timu potrebni su razni ustupci. Svi treba da budu u službi tima i pobede - rekao je Mbape.

Brzonogi napadač kaže da nema problema da se više vraća u odbranu u novom sastavu.

- Naravno. Kad imate Mesija u timu znate da on radi manje u odbrani kako bi kasnije ispred gola rivala bio spremniji da postigne gol, da bude lucidniji. Ako moram nazad, moram. Nije problem. To je hijerarhija. Nije mi problem da trčim dok Mesi hoda. Zaista nemam problem sa tim. U krajnjem slučaju to je Mesi, zar ne? A nesporazumi se događaju. Nekada ja nisam zadovoljan što mi nije dodao loptu, nekada on nije zadovoljan... Ali u suštini problema nema.

Lionel Mesi, Nejmar, Kilijan Mbape
foto: Profimedia

Tako je bilo i u situaciju sa Nejmarom, nakon čega je Mbape jednom reakcijom na klupi dao medijima materijala da podignu buru o neslaganjima unutar ekipe. Kad je seo na klupu rekao je "Ovaj klošar mi ne daje loptu".

- Da, rekao sam to zaista. Ponavljam, dešava se u fudbalu. Ali to ne znači da imamo problem. Razgovarali smo posle toga... Mnogo smo takvih reči razmenili u prošlosti, a sve zbog toga što želimo da pobeđujemo, da osvajamo trofeje. Verovatno će i u budućnosti biti takvih reakcija, ali nekog velikog nezadovoljstva zaista nema. Poštujem Nejmata i kao igrača i kao čoveka, divim se svemu što on jeste. Ponekad sam ja nezadovoljan njegovim pozetom, nekada je on nezadovoljan mojim. Ali to prolazi.

Reprezentativac Francuske nije verovao da će Lionel Mesi stići u Pariz.

- Ne, nisam verovao da će doći kod nas! On je jedan od retkih igrača za koje sam bio uveren da nikada neću igrati s njim. Bio sam ubeđen da nikada neće napustiti Barselonu. Sada uživam u svakom trenutku pored Lea. To je velika privilegija. On je neko ko obožava fudbal, razgovara sa svima, srdačan je, želi da se uklopi što pre. Malo je čak stidljiv. Ali verujte, na terenu nije nimalo stidljiv...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.