PRAVAC ITALIJA: Zvezdin talenat na meti višestrukog prvaka Evrope
Foto: Starsport

ode mali

PRAVAC ITALIJA: Zvezdin talenat na meti višestrukog prvaka Evrope

Marko Lazetić je odigrao tek pet utakmica za šampiona Srbije

Objavljeno: 13:38h

Crvena zvezda uskoro ostaje bez talentovanog fudbalera. Marko Lazetić je blizu prelaska u Milan za pet miliona evra, prenose Sportklub i Mozzartsport.

Ključni sastanak između čelnika Milana i Crvene zvezde obaviće se u narednih nekoliko dana tako što će generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otići u Milano. Tada će mu, prema pisanju Mozzartsporta, biti zvanično dostavljena ponuda "rosonera".

Da se posao završi aminovao je sportski direktor Milana, legendarni Paolo Maldini, o čemu su obavešteni na stadionu "Rajko Mitić". Lazetić je odigrao tek pet utakmica za Zvezdu, tek 139 minuta, ali i pored toga doneće klubu jedan od najvećih transfera poslednjih godina.

Nedavno je postigao dva gola na gostovanju Sent Patriku u omladinskoj Ligi šampiona, sa dve godine starijom generacijom, pošto tek ima 17 godina.

Marko Lazetić potpisao je u martu profesionalni ugovor sa šampionom Srbije, oročen do 2024. U januaru naredne godine napuniće 18 godina, što po automatizmu anulira administrativne prepreke i u slučaju pozitivnog odgovora sa "Marakane", neće biti smetnji za realizaciju selidbe u klub iz Serije A.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.