ĐUMI: Nemoj neko da očekuje da komentarišem gol Partizana! STANOJEVIĆ: Postojala je nervoza, ne znam zbog čega...
Foto: Starsport©

kontroverze pred pauzu

ĐUMI: Nemoj neko da očekuje da komentarišem gol Partizana! STANOJEVIĆ: Postojala je nervoza, ne znam zbog čega...

Rikardo Gomeš najpre nije iskoristio penal, ali je isti ponovljen a drugi put je napadač Partizana bio uspešan

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana uspeli su da sa sva tri boda izađu iz duela sa Napretkom u Kruševcu. Pogodak Rikarda Gomeša sa bele tačke u ranoj fazi meča bio je dovoljan za crno-bele, koji su do kraja baš kao i domaćini ostali sa igračem manje, zbog isključenja Uroševića.

Trener gostiju, Aleksandar Stanojević, očekivano je bio zadovoljan bodovima, mada je istakao da nije sve izgledalo najbolje u Kruševcu.

- Zadovoljan sam rezultatom, nismo bili na nivou definitivno. Postojala je neka nervoza, dobro smo krenuli, ne znam zbog čega. Sve je to zbog utakmica, teško je pobediti ovde - rekao je Stanojević pred kamerama Arenasport-a.

Biće crno-beli prvi na pauzi, a pred večerašnji meč Crvene zvezde i Metalca imaju i osam poena prednosti u odnosu na večitog rivala.

FK Napredak, FK Partizan
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Tako je, prvi smo na pauzi trenutno. Idemo dalje, odmaramo, pa se spremamo za naredne izazove - zaključak je Stanojevića.

Trener Napretka iz Kruševca, Milan Đuričić zadovoljno je konstatovao kako je njegova ekipa imala daleko veći posed.

- Znate šta, tokom utakmice smo imali veći posed, čak i kad smo imali igrača manje, bilo je 55:45 za nas. Završilo se sa 52:48, nakon drugog poluvremena. Primili smo u najmanju ruku čudan gol. Nemoj neko da očekuje da komentarišem. Izgubili smo na kraju i čestitam Partizanu na pobedi - izjavio je Đuričić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.