TERZIĆ PONOSAN: Zvezda je ponovo evropski gigant, cilj je direktan plasman u Ligu šampiona i sigurnih 20 miliona!
Foto: Starsport©

(zvezdan)a jesen

TERZIĆ PONOSAN: Zvezda je ponovo evropski gigant, cilj je direktan plasman u Ligu šampiona i sigurnih 20 miliona!

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić podsetio je na napredak koji su crveno-beli ostvarili otkako je on na čelu kluba

Objavljeno:

Crvena zvezda je u Ligi Evrope ostvarila još jedan odličan rezultat i savladala šampiona Bugarske Ludogorec na njegovom terenu.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić podsetio je na napredak koji su crveno-beli ostvarili otkako je on na čelu kluba.

- Zvezda je ponovo evropski gigant, niže pobede u ozbiljnim evropskim takmičenjima i nalazi se na 39. mestu UEFA rang liste, što je najveći uspeh kluba u poslednjih 30 godina. Doneli smo srpskom fudbalu mnogo bodova i trenutno smo na 12 mestu u Evropi, što Srbiji od 2023. godine donosi dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Naš cilj je da novim pobedama u narednom periodu donesemo Srbiji proboj na 11. poziciju, direktan plasman u Ligu šampiona i sigurnih 20 miliona evra svakog septembra - rekao je Terzić Tanjugu.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

- Prešli smo neverovatan put za ovih sedam godina, od mraka na stadionu do utakmica sa najvećim evropskim klubovima - dodao je on.

- Do pre par godina smo bili srećni da odigramo poneku prijateljsku međunarodnu utakmicu na našem stadionu. Sada možemo da se pohvalimo da smo u prethodnih pet sezona odigrali neverovatnih 70 zvaničnih evropskih utakmica. Evropa opet kao nekad sa velikim poštovanjem izgovara ime Crvene zvezde.

- Video sam da je armija Zvezdinih navijača od Kanade do Australije presrećna onim što smo postigli i onim što tek treba da usledi. Pokazali smo koliko kvalitetnih igrača imamo, jer ko god u datom trenutku ne može da bude u konkurenciji, imamo pravu zamenu i naravno razloga da uvek i protiv svakog verujemo u pobedu. Sve to je rezultat ukupnog poslovanja kluba u proteklih sedam godina - ističe Terzić.

Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Kako je naveo, činjenica da za ova tri meseca Zvezda ima više od 12.000 članova sa plaćenom članarinom takođe potvrduje da klub izuzetno uspešno radi

- Svake nedelje ili svakog meseca otvorimo po jedan klub navijača pa smo i na tom polju sve jači. Mnogo je razloga za zadovoljstvo, a ono što je najvažnije puno razloga za optimizam u vremenu koje je pred nama i u duelima koji nas čekaju, što u Evropi, što u domaćem šampionatu. Još jednom, čestitam svim igračima i stručnom štabu na čelu sa našim Dekijem Stankovićem na fenomenalnim rezultatima, a našim vernim navijačima obećavamo još mnogo radosti. Crvena zvezda je opet velika u evropskim razmerama - zaključio je Terzić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.