MIRKO IVANIĆ: Ponosan sam na činjenicu da smo prvi u grupi posle dva odigrana meča, ali ima još da se igra!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

NARAVNO

MIRKO IVANIĆ: Ponosan sam na činjenicu da smo prvi u grupi posle dva odigrana meča, ali ima još da se igra!

Čeka nas Midtjiland, pa dve utakmice kod kuće i još jedna u gostima. Ipak, izuzetno mi je drago što smo lideri u grupi, voleo bih da tako i ostane, mislim da smo u stanju to da napravimo

Objavljeno:

Znao je Mirko Ivanić i za bolje partije na evropskoj sceni, ali iskusni vezista će lepe uspomene poneti iz Razgrada. I pored toga što je mogao bolje da reaguje u dve situacije, vezista crveno-belih apostrofira sjajanu kolekitvnu igru.

- Odigrali smo taktički perfektnu utakmicu i bez ikakve dileme - zaslužili pobedu. Imali smo više šansi, bili smo konkretniji i gol Kange došao je u pravom trenutku. Videlo se da smo se dobro spremili za utakmicu, skenirali smo ih na pravi način, odrađen je dobar skauting i sve se to pokazalo na terenu. Srećan sam zbog pobede, sada se okrećemo Metalcu, jer je i prvenstvo veoma bitno za nas - rekao je Ivanić.

Crvena zvezda je posle dve odigrane utakmice prva u grupI F sa šest osvojenih bodova.

- Ponosan sam na činjenicu da smo prvi u grupi posle dva odigrana meča, ali ima još da se igra, nismo ni na pola puta. Čeka nas Midtjiland, pa dve utakmice kod kuće i još jedna u gostima. Ipak, izuzetno mi je drago što smo lideri u grupi, voleo bih da tako i ostane, mislim da smo u stanju to da napravimo - zaključio je Ivanić.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.