ZVEZDINI OMLADINCI BRILJANTNI U IRSKOJ: Lazetić sa dva gola doneo pobedu protiv Sent Patrika (FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

ODLIČAN REZULTAT

ZVEZDINI OMLADINCI BRILJANTNI U IRSKOJ: Lazetić sa dva gola doneo pobedu protiv Sent Patrika (FOTO)

Revanš utakmica zakazana je za 20. oktobar i igraće se na stadionu FK Čukarički

Objavljeno: 23:48h

Startovali su omladinci Crvene zvezde, Ligu šampiona za mlade na najbolji mogući način, pobedom nad ekipom Sent Patrika na gostujućem terenu rezultatom 2:1.

Blistao je mladi napadač Marko Lazetić sa dva pogotka kojim je rešeno pitanje pobednika još u prvom delu igre, ali su domaći uspeli u nadoknadi vremena da smanje rezultat.

Nije se mnogo čekalo na to da Zvezda dođe do prednosti, pa je već u trećem minutu talentovani Marko Lazetić pogodio mrežu rivala posle asistencije Stefana Lekovića. Nisu Irci mnogo pretili, sem u jednoj situaciji koju je Marinković rutinski zaustavio, a da se na odmor ode sa dva gola prednosti pobrinuo se Marko Lazetić. Ponovo je talentovani centarfor pokazao da se u kaznenom prostoru rivala snalazi sjajno i na pravi način je iskoristio asistenciju Milosavića.

Nažalost, drugi žuti karton je u 82. minutu dobio defanzivac Melentijević, pa su tako naši Zvezdini biseri utakmicu završili sa 10 igrača, a onda i u nadoknadi vremena primili pogodak kada je Mekormak postigao gol i postavio konačan rezultat.

Revanš utakmica zakazana je za 20. oktobar i igraće se na stadionu FK Čukarički.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.