TRENER LUDOGORECA PRED MEČ SA ZVEZDOM: I oni imaju KADROVSKE PROBLEME!
FK Ludogorec, Foto: Profimedia

oglasio se Valdas Dambrauskas

TRENER LUDOGORECA PRED MEČ SA ZVEZDOM: I oni imaju KADROVSKE PROBLEME!

Kapiten Neđalkov neće igrati, kao i ranije povređeni Vanderson, ali verujem da ćemo disciplinovanom igrom uz pomoć navijača doći do pobede – istakao je Dambrauskas

Objavljeno:

Trener fudbalera Ludogoreca Valdas Dambrauskas, uoči utakmice Lige Evrope protiv Crvene zvezde, izjavio je da zna za zdravstvene probleme crveno-belih, ali da je to tim sa puno kvalitetnih igrača koji mogu da nadomeste izostanak startera.

– Ne znam za ekipu koja nema problema, tim je živi organizam, i mi smo imali zdravstvenih problema. Crvena zvezda je tim pun kvalitetnih igrača, koji mogu da nadomeste izostanak pojedinih startera. I mi i Zvezda moramo da ostavimo probleme iza nas i da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu – izjavio je litvanski trener na konferenciji za medije.

On je dodao da njegova ekipa mora da ima pravi pristup utakmici.

– Pristup je najvažniji. Napadač Čibota biće spreman, a što se tiče Despodova, odlučićemo na dan meča. Kapiten Neđalkov neće igrati, kao i ranije povređeni Vanderson, ali verujem da ćemo disciplinovanom igrom uz pomoć navijača doći do pobede – istakao je Dambrauskas.

Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21 sat u Razgradu.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.