JOŠ PROBLEMA ZA STANKOVIĆA PRED PUT U BUGARSKU: Katai nije jedini koji neće igrati!
Foto: Espreso/Aleksandra Čolić

nažalost

JOŠ PROBLEMA ZA STANKOVIĆA PRED PUT U BUGARSKU: Katai nije jedini koji neće igrati!

Na Stankoviću je sada da izabere najbolji mogući tim u datom trenutku koji će suprotstaviti Ludogorecu (četvrtak, 21 sat)

Objavljeno:

Problemi ne prestaju da muče Dejana Stankovića uoči puta Crvene zvezde u Razgrad na meč drugog kola Lige Evrope protiv Ludogoreca.

Kako "Maksbet sport" saznaje probleme ima štoperski tandem Aleksandar Dragović - Miloš Degenek i oni će ostati u Beogradu i do daljnjeg će biti van takmičarskog ritma.

Jutros se pojavila informacija da Aleksandar Katai takođe neće ići u Bugarsku. Sve ovo dovoljno pokazuje u kakvim problemima će biti šampion Srbije.

Od ranije je poznato, da su na bolovanju kapiten Milan Borjan, koji se nije u potpunosti oporavio, prema poslednjim informacijama sa stadiona "Rajko Mitić". Bolje su Milan Gajić, Nenad Krstičić i golman Miloš Gordić i treba da budu u ekipi.

Mesto među stativama imaće iskusni Zoran Popović, koji je sačuvao mrežu u Novom Pazaru. To će mu biti prvi put da čuva gol Zvezde u Evropi od kada je klubu.

Na Stankoviću je sada da izabere najbolji mogući tim u datom trenutku koji će suprotstaviti Ludogorecu (četvrtak, 21 sat).

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.