PERES REKAO NAVIJAČU KADA ĆE DOVESTI MBAPEA U REAL: Sve je spremno za ustoličenje "princa" u novog "kralja"!
Foto: EPA/Yoan Valat

smirio ga

PERES REKAO NAVIJAČU KADA ĆE DOVESTI MBAPEA U REAL: Sve je spremno za ustoličenje "princa" u novog "kralja"!

Madriđani bi mogli besplatno dovesti mladu zvezdu budući da je od narednog leta slobodan igrač, pa PSŽ ne može ni na koji način da ga spreči da ode ako to zaista želi.

Objavljeno:

Predsednik Real Madrida Florentino Peres je "slučajno" u jednom neformalnom razgovoru s jednim od navijača rekao da će narednog leta klub dovesti Kilijana Mbapea.

Nakon što je završen meč Real Madrid - Viljarreal (0:0), navijač je na ulici sreo Peresa na odlasku, te mu je dobacio kada će dovesti Mbapea, a ovaj odgovorio: "Sledećeg leta".

Prema pisanju madridskog list As, Real je pripremio šestogodišnji ugovor za Mbapea, koji je ionako želeo i ovog leta da dođe u Madrid, ali Pari Sen Žermen je odbio da ga proda.

Međutim, Mbape ne želi ni sada da produži ugovor sa Parižanima i izgleda da je čvrsto odlučio da karijeru nastavi u Realu.

"Kraljevi" bi mogli besplatno dovesti mladu zvezdu budući da je od narednog leta slobodan igrač, pa PSŽ ne može ni na koji način da ga spreči da ode ako to zaista želi.

U međuvremenu inostrani mediji bruje o nezadovoljstvu Mbapea, koji se sinoć nakon što je napustio igru (pobeda nad Monpeljeom 2:0) svom saigraču Geju na klupi požalio kako mu Nejmar ne dodaje loptu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.