I DALJE JE SA REPREZENTACIJOM: Mesi još uvek neće debitovati pred navijačima u Parizu (FOTO)
Foto: Profimedia

male šanse DA ZAIGRA U SUBOTU

I DALJE JE SA REPREZENTACIJOM: Mesi još uvek neće debitovati pred navijačima u Parizu (FOTO)

Pari Sen Žermen je trenutno prvi na tabeli sa sve četiri pobede i 12 bodova

Objavljeno: 18:43h

Debi fudbalera Pari Sen Žermena Lionela Mesija na domaćem stadionu Park prinčeva, u predstojećoj utakmici protiv Klermona, neizvestan je pošto je jedan od najboljih igrača svih vremena i dalje sa reprezentacijom Argentine.

Navijači Pari Sen Žermena nadali su se da će u subotu u ekipi zajedno videti jedne od najboljih igrača sveta, Mesija, Nejmara i Kilijana Mbapea, ali je za sada to neizvesno.

Mesi i Nejmar su i dalje sa reprezentacijama Argentine i Brazila, za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine i trebalo bi uskoro da se vrate u Pariz. Utakmica Argentine i Brazila prošle nedelje je otkazana zbog kršenja pandemijskih mera četvorice argentinskih igrača.

Trener pariskog kluba Maurisio Poketino mora da odluči da li će igrače umorne od putovanja uvrstiti u tim za subotu ili će ih odmoriti za prvu utakmicu u Ligi šampiona ove sezone, protiv Briža, u sredu.

Mbape se oporavlja od povrede lista koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Francuske.

Lionel Mesi je na početku sezone iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen i odigrao je jednu utakmicu za parsiki klub, protiv Rimsa (2:0) pre gotovo dve nedelje.

Klermon je ove sezone novajlija u ligi, dobro igra, trenutno je treći na tabeli i neporažen sa osam bodova. Pari Sen Žermen je prvi sa sve četiri pobede i 12 bodova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.