JOKANOVIĆ UŠAO U SJAJNU SERIJU: Šefild sigurnim koracima ide ka plej-ofu!
Foto: Profimedia

nova pobeda

JOKANOVIĆ UŠAO U SJAJNU SERIJU: Šefild sigurnim koracima ide ka plej-ofu!

Slaviša Jokanović uveo je svoj tim u dobru formu što govori i niz dobrih rezultata u poslednje vreme

Objavljeno: 19:09h

Nije dobro počelo po Slavišu Jokanovića u Šefild Junajtedu, tri poraza je upisao samo u prva četiri kola, i nijednu pobedu, ali sada je situacija mnogo vedrija po srpskog stručnjaka i njegov tim. Šefild je došao do treće pobede u poslednjih pet kola, u tom periodu ima i dva remija, i polako se penje ka gornjem delu tabele.

Jokanov tim savladao je u subotu popodne Derbi Kaunti, klub koji je nedavno proglasio stečaj, rezultatom 1:0 - golom Bilija Šarpa u 90. minutu iz penala.

Slaviša Jokanović
foto: EPA/Sergey Dolzhenko

Posle ne baš sjajnog starta, Šefild se diže i sada je 11. sa 12 bodova, četiri manje od pozicije broj šest koja garantuje doigravanje za Premijer ligu.

No, otom potom, dotle je ostalo još mnogo vremena, još veliki broj utakmica i bodova je u opticaju za Jokana i njegove igrače koji, ako je suditi po poslednjim mečevima, upadljivo dižu formu za najvažnije borbe.

Osim Jokana, pobedu je danas ostario i drugi naš trener u Čempionšipu, Reding Veljka Paunovića je slavio 1:0, dok je Mitrovićev Fulam u finišu ostao bez pobede u Birstolu, uz gol našeg golgetera.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.