BARSELONA SPREMILA OTKAZ KUMANU: Samo čekaju da nađu zamenu - licitira se velikim imenima...
Foto: EPA/Alejandro Garcia

završio priču

BARSELONA SPREMILA OTKAZ KUMANU: Samo čekaju da nađu zamenu - licitira se velikim imenima...

Nekadašnji štoper čijim je golom 1992. Barselona osvojila prvu titulu prvaka Evrope je na klupi Blaugrane ostvario 36 pobeda, 11 utakmica je odigrao nerešeno i upisao je 12 poraza

Objavljeno:

Ronald Kuman (58) će navodno dobiti otkaz na klupi Barselone.

Nakon još jedne slabe partije tima u utakmici protiv Granade (1:1), rukovodstvo kluba navodno je odlučilo da uruči otkaz holandskom stručnjaku.

Kuman ćebiti smenjen čim klub dogovori dolazak novog trenera. Odluka je već donesena i čeka se samo zvanična potvrda koja bi mogla da dođe u narednim danima.

Nekoliko zvučnih imena povezuje se sa Barsom. Među njima su Andrea Pirlo, Filip Koku, Antonio Konte, Ćavi, Joakim Lev...

Ugledni novinar Đerard Romero tvrdi da je najveći kandidat za klupu Barselone bivši trener Juventusa Andrea Pirlo, koji je trenutno bez posla, nakon neuspešne epizode u Torinu, bez obzira na osvojeni Kup i Superkup Italije.

Ronald Kuman je preuzeo katalonski tim u augustu prošle godine od Kikea Setjena i klub je vodio u ukupno 59 utakmica.

Nekadašnji štoper čijim je golom 1992. Barselona osvojila prvu titulu prvaka Evrope je na klupi Blaugrane ostvario 36 pobeda, 11 utakmica je odigrao nerešeno i upisao je 12 poraza.

Prošle sezone je osvojio Kup Kralja, a ove iz pet kola ima osam bodova, dok je takmičćenje u Ligi šampiona počeo ubedljivim porazom od Bajerna (0:3) na Kamp Nouu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.