MAJSTOR - 2 ŽUTA KARTONA ZA 9 SEKUNDI: Ni Milenković nije uspeo da spreči isključenje besnog saigrača!
Foto: Profimedia

rešio sve dileme

MAJSTOR - 2 ŽUTA KARTONA ZA 9 SEKUNDI: Ni Milenković nije uspeo da spreči isključenje besnog saigrača!

Gonsales je ironičnim aplauzom nagradio Fabrija i napustio teren a Inter iskoristio igrača više i overio trijumf u 87. minutu preko Perišića

Objavljeno:

Fjorentina je u utorak u derbiju kola Serije A dočekala Inter, ali nije uspela da "otkine" niti jedan bod aktuelnom šampionu - 1:3.

Zanimljiva situacija desila se u 78. minutu utakmice, dok je Viola jurila izjednačujući gol (tada je bilo 1:2). Domaćin je imao priliku da pokrenu kontru, ali je Nikolas Gonsales fauliran od strane Alesandra Bastonija koji ga je rukama povukao ne dozvolivši mu da se okrene.

Time je sprečio opasan napad, a i bez toga je faul sam po sebi bio dovoljan za javnu opomenu, međutim sudija Mihael Fabri nije tako mislio.

Gonsales je bio besan i žestoko prigovorio arbitru koji je onda njega "nagradio" žutim kartonom. Ali, Argentinac se nije smirivao već je još nešto dobacio Fabriju koji mu je samo devet sekundi kasnije opet pokazao žuti, pa i crveni karton i put u svlačionicu.

Fjorentina, Mihael Fabri, Nikola Milenković
foto: Profimedia

Štoper Fjorentine i selekcije Srbije Nikola Milenković je dotrčao do sudije između dva kartona za saigrača, ali ni njegovo ubeđivanje nije vredelo.

Gonsales je ironičnim aplauzom nagradio Fabrija i napustio teren a Inter iskoristio igrača više i overio trijumf u 87. minutu preko Perišića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.