MILAN BORJAN: Nažalost, nismo iskoristili prilike, ali moramo da nastavimo ovako, primili smo bez veze gol!
Foto: Starsport

zadovljan mlađima

MILAN BORJAN: Nažalost, nismo iskoristili prilike, ali moramo da nastavimo ovako, primili smo bez veze gol!

Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao i to je krunisano golom, ta borba i zalaganje. Samo treba da nastave da rade u tom maniru, a od svih u klubu imaju maksimalnu podršku

Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan pohvalio je mlade igrače, koji su opravdali poverenje Dejana Stankovića u 165. večitom derbiju i pokazali da su svetla budućnost srpskog šampiona.

Crven-beli su dobro otvorili meč, dominirali pola sata, ali ih je potpuno isekao primljeni pogodak u 36. minutu, kome je, između ostalog, kumovalo i loše postavljanje iskusnog čuvara mreže.

- Dobro smo ušli u meč sa nekoliko šansi, a onda smo primili bez veze gol. Ipak, lepo smo uspeli da se vratimo i izjednačimo. Nažalost, nismo iskoristili prilike, ali moramo da nastavimo ovako, da se borimo, kako bismo na kraju osvojili petu uzastopnu titulu - počeo je Borjan.

Bonusi se nisu uplašili pritiska koji nosi stadion u Humskoj.

- Fenomenalni su bili. Vrhunski pristup i posao koji je odrađen na sjajan način. Oduševljen sam Erakovićem, tu je i mali Stanić koji je ušao, pa i Lazetić koji se borio. Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao i to je krunisano golom, ta borba i zalaganje. Samo treba da nastave da rade u tom maniru, a od svih u klubu imaju maksimalnu podršku - zaključio je Zvezdin kapiten.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.