STANOJEVIĆ PRED DERBIO GOVORIO O SUMI: Trener Partizana rekao hoće li Gvinejac biti sutra u sastavu!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

ISKRENO

STANOJEVIĆ PRED DERBIO GOVORIO O SUMI: Trener Partizana rekao hoće li Gvinejac biti sutra u sastavu!

Već sam jednom pokazao da ne shvatam ništa lično i dao sam mu i pored svega priliku protiv Santa Klare. Dok god je Suma u klubu, sa nama, radiću ono što je najbolje za tim, ono što je u interesu Partizana. Pojedinac me ne interesuje

Objavljeno:

Pružio je ruku pomirenja Sejduba Suma prema treneru Aleksandru Stanojeviću, priznao da je pogrešio što je bez dozvole kluba otišao da povređen igra za reprezentaciju Gvineje, ali sve to mu neće doneti mesto u timu za nedeljni večiti derbi.

Svi ti znaci da Suma traži priliku za iskupljenje nisu ni dobacili do šefa struke, bar ne do popodnevnog treninga.

- Ja sam iz medija saznao da je spreman, da razume da je pogrešio... Ali, moram da prvo naglasim da Suma mesec dana nije trenirao sa ekipom! Ništa ovo ne shvatam lično, ne bih mogao da budem trener da tako gledam na stvari. On prvo nije prošao pripreme, izgubio je pasoš, pa sam mu opet i pored toga dao šansu da igra protiv Santa Klare. Da ima išta lično, to ne bih uradio - rekao je Stanojević na konferenciji pred meč sa Zvezdom.

Aleksandar Stanojević
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Sezona je dobrano odmakla, Partizan ima odlične rezultate i bez Sume i zato će Gvinejac teško dobiti tek tako šansu da ponovo zaigra.

- Gledam samo ono što je najbolje za nas. Ja Sumu nisam ni video, pa da li će biti u konkurenciji za derbi – ne znam. Ako vidim na treningu da može posle mesec dana bez ijednog treninga sa timom da nam doprinese – staviću ga da igra. Ma, staviću i Baždara ako mi kažete da će on da nam reši utakmicu. Mi imamo 20 i nešto momaka i pravimo izvanredne rezultate bez bilo koga. Sad da će neko da nam dođe s neba i nešto nam donese... -

Ali, spreman je Stanojević da ukaže novu šansu Gvinejcu, kada je omaleni vezista zasluži.

- Već sam jednom pokazao da ne shvatam ništa lično i dao sam mu i pored svega priliku protiv Santa Klare. Dok god je Suma u klubu, sa nama, radiću ono što je najbolje za tim, ono što je u interesu Partizana. Pojedinac me ne interesuje - podvukao je Aleksandar Stanojević.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.