ILIEV OTKRIO DA LI ĆE LJAJIĆ POJAČATI PARTIZAN: On je vanserijski igrač evropskog kova!
Foto: Starsport©

rasplet

ILIEV OTKRIO DA LI ĆE LJAJIĆ POJAČATI PARTIZAN: On je vanserijski igrač evropskog kova!

Ivica otkriva da li do kraja prelaznog roka "Grobari" mogu očekivati transfer bombu u vidu Adema Ljajića

Objavljeno: 14:44h

Iako je u većem delu Evrope prelazni rok završen još pre nešto više od dve nedelje, u Srbiji se okončava tek danas, ali taj produženi rok nije doneo neke spektakularne transfere.

Ipak, posle pisanja pojedinjih medija u Turskoj, prethodnih dana se spekulisalo da bi Adem Ljajić navodno mogao da se vrati u Partizan na pozajmicu, s obzirom da je u Bešiktašu pao u drugi plan i da je odbio ponude PAOK-a i moskovskog Spartaka.

Pisalo se i da je Partizan zainteresovan za tu opciju, ali od početka je izgledalo nerealno, jer su crno-beli već licencirali igrače za jesen u Ligi konferencija. Da Ljajićev povratak u Partizan ovog leta zaista nije realan, danas je potvrdio i Ivica Iliev.

Adem Ljajić
foto: Starsport©

"Kada pričate o Ademu Ljajiću, pričate o vanserijskom igraču koji je mnogo doneo i Partizanu i reprezentaciji Srbije, to je igrač evropskog kova. Međutim, u ovom momentu ni najmanje nije realna opcija.

Kao što znate, Partizan je poslednjeg dana prelaznog roka, do kada se sklapao tim i prijavljivao za grupnu fazu Lige konferencija, rešio ono najbitnije, Ademov dolazak bi onda značio da će igrati Superligu Srbije, a za igrača tog formata nije realno da se tako nešto i razmišlja'', konstatovao je Iliev, a prenosi ''Telegraf''.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.