IZNENAĐENJE NA STARTU GRUPNE FAZE: Junajtedu ni Ronaldo ne pomaže da stigne do bodova (FOTO)
Foto: Profimedia

POČELA LIGA ŠAMPIONA

IZNENAĐENJE NA STARTU GRUPNE FAZE: Junajtedu ni Ronaldo ne pomaže da stigne do bodova (FOTO)

U drugoj utakmici koja je odigrana u terminu od 18:45 Sevilja i Salcburg odigrali su nerešeno 1:1

Objavljeno: 21:27h

Počela je grupna faza Lige šampiona. I odmah na startu desilo se veliko iznenađenje.

U Bernu šok i to u poslednjim sekundima meča, Jang Bojs pobedio je Mančester junajted sa 2:1 (0:1). Engleski tim dobro je počeo meč. Bruno Fernandeš je idealnim spoljnim felšom u 13. minutu proigrao Ronalda na desnoj strani, Kristijano je utrčao na vreme i poslao loptu ispod golmana Bolmosa u mrežu - 0:1.

U 35. minutu posle neopreznog starta na nogu Martinsa Pereire, sudija isključio beka gostiju, Arona van Bisaku. Ostatak meča prošao je u dominaciji domaćina. Jang Bojs je diktirao tempo sa igračem više, napadao, i u 66. minutu stigao do izjednačenja. Na pravom mestu bio je Engamelu koji je sa linije peterca savladao De Heu.

Kada su svi očekivali remi, nestvaran potez Džesija Lingarda, dao je loptu u noge protivničkom igraču, Sijebaču koji je to iskoristio i pogodio za veliku pobedu od 2:1.

U drugoj utakmici koja je odigrana u terminu od 18:45 Sevilja i Salcburg odigrali su nerešeno 1:1. Salcburg je poveo golom Luke Sučića iz penala u 21. minutu, da bi Sevilja izjednačila takođe iz najstrožeg udarca golom Ivana Rakitića u 42. minutu.

Salcburg je mogao i do pobede, ali nije uspeo da realizuje dva penala. Prvi je promašio Karim Adejemi u 13. dok je drugi put bio neprecizan Luka Sučić u 37. minutu. Sevilja je od 50. minuta igrala sa igračem manje pošto je drugi žuti karton dobio Jusef En Nesiri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.