NAPOLIJU PRIPAO DERBI KOLA: Juve vodio na poluvremenu, domaći preokrenuli i plasirali svoj tim na čelo Serije A!
Foto: Printscreen/youtube/YURI BAUBAU2

kulibali heroj

NAPOLIJU PRIPAO DERBI KOLA: Juve vodio na poluvremenu, domaći preokrenuli i plasirali svoj tim na čelo Serije A!

Kulibali i Politano bili precizni za važnu pobedu Napolija

Objavljeno:

Bio jednom jedan Juventus. Pobeđivao. Osvajao titule. Dobijao derbije. U stilu parole „fino alla fine“ ili „do samog kraja“. Izgleda da je došao kraj trofejnog ciklusa. U prethodnoj sezoni sa trona ga je skinuo Inter, osvajanje Kupa Italije je predstavljalo utešnu nagradu, a na početku ove deluje kao da je jedva diše. Bori se za vazduh i to se najbolje videlo u najzanimljivijem susretu trećeg kola Serije A, pošto je poražen od Napolija – 1:2.

U Udinama je samo izvukao remi, Empoli ga je tukao u Torinu, a na stadionu „Dijego Armando Maradona“ tim novog trenera Lučana Spaletija ogolio sve mane sastava Masimilijana Alegrija. Tek da povratniku na klupu da pokaže kako nije baš sve do rastanka sa Krsitijanom Ronaldom, iako je baš Maks tvrdio kako će odlazak Portugalca omogućiti njegovom timu da igra bolje. U danu kad je CR7 u znatno jačoj ligi postigao dva gola i usmerio Mančester junajted ka trijumfu nad Njukaslom, Juve je razočarao navijače i deluje kao da se nalazi na aparatima za veštačko disanje.

Kalidu Kulibali
foto: EPA

Zagovornici ideje da postoji kosmička pravda kazaće da je bio red da pobednika odluči Kalidu Kulibali. Baš je senegalski štoper zapalio buktinju radost na stadionu, pet minuta pre kraja zatresao je mrežu za preokret i tako se iskupio u navijačkim očima za autogol pre dve godine kad je bio tragičar u Torinu, potpisavši slavlje Stare dame (4:3).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Večeras od 20:45 očekuje nas duel imeđu Fjorentine i Atalante

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.