DŽAJIĆ ODUŠEVLJEN POSLE BORAVKA U FRANCUSKOJ: Posebno me je dirnula parola na srpskom jeziku (VIDEO)
Foto: Starsport

prezadovoljan

DŽAJIĆ ODUŠEVLJEN POSLE BORAVKA U FRANCUSKOJ: Posebno me je dirnula parola na srpskom jeziku (VIDEO)

Legendarni srpski fudbler je za Bastiju odigrao 56 utakmica na kojima je postigao 31 gol

Objavljeno: 19:18h

Dragan Džajić bio je gost Bastije, tima za koji je nastupao od 1975. do 1977. godine.

- Dobio sam poziv preko mog prijatelja, koji me je pozvao i pitao da li mogu da izvedem početni udarac na meču, s obzirom na to da je Bastija ušla u drugu ligu. Ne znam koliko su ljubitelji fudbala u Srbiji upoznati, ali Bastija je bila premeštena u petu ligu - rekao je Dzajić i dodao:

- Pre svega, oduševljen sam stadionom, velelepnim zdanjem koje je izgrađeno za 20.000 gledalaca. Organizacija na stadionu je izuzetna. Razgovarao sam sa predsednikom, mladim čovekom, koji mene sigurno ne pamti kao igrača, ali je bio vrlo ljubazan. Prvo sam otišao u klub i potpisivao sam majice sa svojim likom, zatim suvenire koji su mi donosili fanovi Bastije i znao sam da ću izvesti početni udarac. Pet minuta pre početka susreta, obukao sam dres i izveo sam udarac sa centra.

Džajić se posebno osvrnuo na transparent navijača koji je bio na srpskom jeziku.

- Posebno me je dirnulo kada sam pročitao jednu njihovu parolu na srpskom jeziku i na ćirilici koja glasi. "U Srbiji si legenda, a kod nas si divan deo naše istorije". Taj momenat ne mogu nikako zaboraviti. Zahvalan sam i predsedniku i rukovodstvu kluba što su me pozvali - kazao je Džajić.

Džajić je rekao da će Korzika i Bastija zauvek ostati ugravirani u njegovom srcu.

- Izuzetno volim Korziku i ranijih godina sam odlazio tamo kod prijatelja. Međutim, sve ovo nisam očekivao, pogotovo ne u ovolikoj meri. Ja sam mnogo ranije zavoleo to ostvrvo jer je vrlo fino mesto i lepo za odmor. Ovaj izlet mi je veoma mio i presrećan sam kako je to proteklo - izjavio je Dragan Džajić koji je za Bastiju odigrao 56 utakmica na kojima je postigao 31 gol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.