TAJNA RONALDOVOG SAVRŠENOG TELA: Italijanski kuvar otkriva kako izgleda ishrana novog igrača Mančestera!
Foto: Profimedia

pazi na svaki detalj

TAJNA RONALDOVOG SAVRŠENOG TELA: Italijanski kuvar otkriva kako izgleda ishrana novog igrača Mančestera!

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, Kristijano Ronaldo, uvek je pazio na svaki detalj kada je njegov fizički izgled u pitanju.

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo ima 36 godina, ali i dalje nastavlja da pomera granice i obara svetske rekorde. Nedavno je posle dva gola za Portugal ušao i u Ginisovu knjigu rekorda, a u svemu tome u velikoj meri pomaže mu ishrana.

Dovoljno je da pogledate jednu fotografiju Portugalca bez majice i jasno je da vodi računa o svakom detalju svoje ishrane, a sada je jedan italijanski kuvar otkrio detalje Ronaldove ishrane

Ronaldo je shvatio da je ključ njegove dugotrajnosti na terenu upravo i to kako se hrani, a glavni kuvar Đorđo Barone jedno vreme je živeo sa njim ne bi li vodio računa o njegovoj ishrani.

"Nema skupe hrane, već zdrave hrane. Koristim organske i prirodne namirnice - ribu, piletinu, teletinu, jaja, avokado, kokosovo ulje i crni pirinač", počeo je Barone za "Dejli Miror".

"Morate da se brinete o svom telu kao da se brinete o Ferariju", rekao je Italijan.

.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

On je sa Ronaldom živeo u Torinu tokom njegovog boravka u Juventusu, pre nego što je Kristijano rešio da se vrati u Mančester i ponovo obuče dres Junajteda. Barone kaže da je za njegove obroke jako važan jedan sastojak - kokosovo ulje. Ono, ističe, pomaže u sagoveranju masti i poboljšava holesterol.

"Kuvam koristeći kokosovo ulje. Vrlo je važno i da pijete dosta vode, ali prečišćene. Naravno, sve to je kombinovano sa teškim treninzima, ali i odmor je vrlo važan deo treninga i ishane. I treba jesti rano uveče, a ne kasno", otkrio je Barone sve ono što je Ronaldo poštovao tokom boravka u Italiji.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.