UBEDLJIVE POBEDE ITALIJE I NEMAČKE: Engleska u završnici ostala bez trijumfa protiv Poljske (FOTO)
Foto: Profimedia

kvalifikacije za svetsko prvenstvo

UBEDLJIVE POBEDE ITALIJE I NEMAČKE: Engleska u završnici ostala bez trijumfa protiv Poljske (FOTO)

Fudbaleri Španije nisu imali previše problema da dođu do pobede protiv selekcije tzv. Kosova

Objavljeno: 01:20h

Fudbalska reprezentacija Nemačke pobedila je u gostima Island sa 4:0, u utakmici šestog kola Grupe J kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Nemačka je povela već u četvrtom minutu golom Serža Gnabrija, na 2:0 je povisio Antonio Ridiger 20 minuta kasnije, da bi pobedu u nastavku potvrdili Liroj Sane u 56. i Timo Verner u 89. minutu.

Reprezentacija Nemačke je upisala petu pobedu i prva je na tabeli sa 15 bodova. U istoj grupi, Severna Makedonija i Rumunija su odigrale bez golova, dok su Jermenija i Lihtenštajn odigrali 1:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ubedljivu pobedu upisala je i reprezentacija Italije koja je na svom terenu slavila protiv Litvanije sa 5:0.

Mojze Ken je započeo goleadu u 11. minutu, tri minuta kasnije sopstvenu mrežu je pogodio Edgaras Utkus, da bi do kraja Đakomo Raspadori i Ken još dva puta pogađali, u 24. i 29. minutu. Konačan rezultat postavio je Đovani Di Lorenco u 54. minutu.

Reprezentacije Severne Irske i Švajcarske su u istoj grupi odigrale bez golova. Italija je lider Grupe C sa 14 bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Fudbaleri Španije su u okviru Grupe B u gostima pobedili takozvanu državu Kosovo sa 2:0, golovima Pabla Fornalsa u 32. i Ferana Toresa u 90. minutu.

Grčka je u istoj grupi, na domaćem terenu, pobedila Švedsku sa 2:1. Španija je prva u Grupi B sa 13 bodova, Švedska je druga sa 9, dok je Grčka sakupila šest i nalazi se na trećem mestu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Fudbaleri Poljske i Engleske odigrali su nerešeno 1:1, u utakmici šestog kola Grupe I. Hari Kejn je doneo prednost Englezima u 72. minutu, a izjednačenje i bod Poljacima Damijan Šimnjaski u 92. minutu.

Fudbalska reprezentacija Poljske, Fudbalska reprezentacija Engleske
foto: Profimedia

Albanija je u istoj grupi bila ubedljiva protiv San Marina sa 5:0, dok je Mađarska slavila protiv Andore sa 2:1. Engleska je lider grupe sa 16 bodova, odnosno ima četiri boda više od Albanije, a pet od trećeplasirane Poljske.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Fudbaleri Belgije su, u okviru Grupe E, pobedili Belorusiju u gostima sa 1:0, golom Denisa Prata u 33. minutu, dok na meču Velsa i Estonije bilo bilo golova.

Belgija je prva u Grupi E sa 16 bodova, po sedam imaju Češka i Vels, Belorusija je sakupila tri, dok Estonija na poslednjem mestu ima samo jedan bod.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.