Mitrova nova izjava je toliko jaka, da će ga posle nje svaki Grobar zavoleti bar duplo više! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Car!

Mitrova nova izjava je toliko jaka, da će ga posle nje svaki Grobar zavoleti bar duplo više! (VIDEO)

Ovoga puta poredio je Partizan i Njukasl, i to ne samo po crno-belim obeležjima...
Objavljeno:

- Oduvek mi je bio omiljeni klub. Ceo život ga pratim. Imao sam dva dresa kao dečak što je bilo malo neuobičajeno jer su ljudi uglavnom birali timove kao što su Mančester junajted ili Barselona. Za mene je to uvek bio Njukasl - kaže Mitar i dodaje:

Ozbiljni problemi: Mirko Krokop došao u Beograd kako bi uterao dugove stare tri i po godine!

- Igrao je protiv Paritzana u Ligi šampiona kad sam bio mali. Ne znam, nešto mi se tu dopali. Strast, odnos navijača i igrača, mogao si to da osetiš i preko TV-a, da vidiš da je nešto drugačije. plus crno-bele pruge, kao i Partizan. Odmah sam se zaljuvio. Ovde se osećam kao kod kuće. Njukasl je moj klub. Isto kao i Partizan. Nadam se da ću ostati ovde 10 ili 15 godina. Da završim karijeru u Njukaslu? Nije problem. Srećan sam ovde, moja porodica je srećna, moj sin Luka je srećan. Odrašće kao Džordijevac - iskren je mlađani srpski napadač u razgovoru za britanski Telegraf!

A izjava koja bi svima mogla da bude interesantna odnosi se na nešto što mu je jednom davno rekao otac!

- Otac mi je rekao da bih bio kriminalac ili kik bokseer. Ali iskreno ne znam šta bih bio. Nešto gde bih morao da iskoristim taj adrenalin u meni. Možda nešto poput boksa. I kao dete sam bio energičan. Težak roditeljima. Vidim sad i kod svog deteta. Majka mi je govorila da ću videti i sad stvarno vidim!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.