PARTIZANOV "DŽELAT" REŠETA I U 35. GODINI: Crno - beli ga pamte po najbolnijem golu u poslednjih 10 godina! (VIDEO)
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

budi loše uspomene

PARTIZANOV "DŽELAT" REŠETA I U 35. GODINI: Crno - beli ga pamte po najbolnijem golu u poslednjih 10 godina! (VIDEO)

Raul Bobadilja nalazi se u odličnoj golgeterskoj formi

Objavljeno: 09:39h

Fluzao nadomak zone Libertadoresa

Šapekoense je prošle godine izborio promociju u Seriju A, ali kako stvari stoje sprema mu se povratak u niži rang. To već sada može da se tvrdi sa poprilično velikom sigurnošću, iako je Brazileirao tek na sredini. Ni posle 19. runde Verdao se nije pomakao sa brojke od 0 pobeda. Za to se veleras pobrinula ekipa Fluminensea koja je trijumfom na areni Konda došao nadomak zone Libertadoresa - 1:2.

Ni Fluminenseu ne cvetaju ruže, muči se sa ralizacijom, postiže u proseku tek gol po utakmici, ali serija nepobedivosti raste i u poslednje dve nedelje bodovi se konstantno osvajaju, po principu remi, pobeda, remi pobeda.

Fluzao je pitanje pobednika rešio u prvom poluvremenu, tačnije, već do sredine uvodnog dela igre. Prvo je Raul Bobadila u desetom minutu pokazao da i u 35. godini života klub za koji igra može da se pouzda u njegovu završnicu. Sa nešto više od desetak metara zakucao je loptu pod prečku. Osam minuta kasnije Barselos je iz kornera praktično pogodio u glavu Enrikea Luiza i vođstvo ekipe iz Rija je duplirano.

Trener domaćina Pintaldo je već od starta drugog dela posegnuo za izmenama i u narednih deset minuta menjao u tri navrata. Ispostavilo se da je Pedro Enrike Peroti bio kvalitetan džoker sa klupe. Po isteku sat vremena igre iskoristio je lošu intervenciju štopera Lukasa Klara i pogodio za 2:1. Malo je Perotiju falilo da postane apsolutni heroj u Šapeku pošto je na nekih petnaestak minuta pre kraja uklizavanjem pokušao da pošale loptu u mrežu. Lopta mu je došla pred peterac, ali je završnica zakazala.

Problemima Šapekoensea ne vidi se kraj i sve se glasnije priča o negativnom rekordu iz 2019. godine kada se ovaj tim sa 20 poraza preselio u niži rang. Do kraja prvenstva ostalo je još 19 rundi, a Verdao je već na 12 neuspeha.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.