OTIŠLI PROTIVNO ŽELJI TOTENHEMA: Lo Selso i Romero će biti novčano kažnjeni
Foto: Profimedia

nisu dobro prošli

OTIŠLI PROTIVNO ŽELJI TOTENHEMA: Lo Selso i Romero će biti novčano kažnjeni

Engleski tim ne oprašta igračima koji su se priključili reprezentaciji Argentine

Objavljeno: 14:53h

Fudbalski klub Totenhem kazniće svoje igrače Đovanija Lo Selsa i Kristijana Romera pošto su se bez dozvole odazvali pozivu u reprezentaciju Argentine za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Kako je danas preneo Skaj, Lo Selso i Romero će biti novčano kažnjeni jer su se priključili reprezentaciji za utakmice protiv Venecuele i Brazila, protivno želji kuba.

Uz njih dvojicu, iz Premijer lige u reprezentaciju Argentine otišla su i dvojica igrača Aston Vile Emilijano Martines i Emilijano Buendija, ali su oni imali dozvolu birmingemskog kluba.

Zbog njih četvorice prekinuta je utakmica Brazila i Argentine u nedelju uveče u Sao Paolu. Brazilske zdravstvene vlasti su za njih odredile karantin, pošto su doputovali iz Velike Britanije i nisu poštovali pandemijske mere, ali su oni ipak došli na stadion. Osim Buendije, njih trojica su bili u startnoj postavi.

Oni su morali da napuste ekipu, a po povratku u Veliku Britaniju čeka ih karantin u hotelu 10 dana, pošto je Brazil na crvenoj listi britanske vlade. Ako to žele da izbegnu i da se bez karantina odmah priključe svojim klubovima, oni moraju da doputuju iz zemlje koja je na zelenoj listi britanske vlade, zbog čega su odlučili da prvo odu u Hrvatsku.

Skaj je naveo da su četvorica igrača i njihovi predstavnici sami organizovali put i smeštaj, kako ne bi mešali klubove.

Ako se situacija bude odvijala kako su oni planirali, propustiće samo jednu utakmicu u Premijer ligi. Martines i Buendija će propustiti gostovanje Aston Vile na Stamford Bridžu, a Lo Selso i Romero neće igrati za Totenhem na gostovanju protiv Kristal Palasa.

Romero je u Totenhem došao pre mesec dana za 42 miliona funti iz Atalante. Klub ne želi da pokvari odnos sa novim igračem, ali mora da pošalje snažnu poruku u vezi sa disciplinom u ekipi, preneo je Skaj.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.