ILIEV PORUČIO 'LAŽNIM NAVIJAČIMA': Ja svoja obećanja ispunjavam, svima vama koji niste verovali, evo odgovora!
Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

ne pada pod pritisak

ILIEV PORUČIO 'LAŽNIM NAVIJAČIMA': Ja svoja obećanja ispunjavam, svima vama koji niste verovali, evo odgovora!

Ne mogu da verujem da ste pomislili da nećemo imati neko ekstra iznenađenje na kraju prelaznog roka, a svi znate kroz šta prolazimo - rekao je Iliev

Objavljeno:

Pojačanje Partizana Kvinsi Menig predstavljen je danas na konferenciji za mediji.

Novinarima se najpre obratio sportski direktor Ivica Iliev.

Kvinsi Menig
foto: Espreso sport

- Partizan je veliki, ogroman klub. Imamo obavezu da u skladu sa renomeom pokušamo i učinimo ono što pripada našem delu posla da to i opravdamo. Svi smo svesni u kakvom vremenu živimo. Nažalost postoji mala grupa ljudi, koja se uvek čuje i traži dlaku u jajetu. Kada počnemo sezonu iz snova i imamo maksimum u Superligi i uđemo u grupnu fazu, opet nešto ne valja. Svi su pričali gde su obećanja, evo ih obećanja na kraju. Mi radimo kako znamo i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir.

- Radili smo dostojanstveno, na početku napravili idealan tim, a na kraju smo shvatili i videli gde još treba da se dodaju igrači. Doveli smo Nemanju Miletića, još jedan kamen u granitnoj odbrani i doprineće da imamo mir. Na kraju smo doveli onog koji je bio prioritet. Ja svoja obećanja ispunjavam. Svima vama koji niste verovali, evo odgovora. Ne mogu da verujem da ste pomislili da nećemo imati neko ekstra iznenađenje na kraju prelaznog roka, a svi znate kroz šta prolazimo - rekao je Iliev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.