KVINSI MENIG SE PREDSTAVIO NAVIJAČIMA: Pričao sam sa Živkovićem; Partizan je veliki klub, PRVI! (VIDEO)
Foto: Espreso sport

promocija pojačanja

KVINSI MENIG SE PREDSTAVIO NAVIJAČIMA: Pričao sam sa Živkovićem; Partizan je veliki klub, PRVI! (VIDEO)

Menig je odseo u itom hotelu kao i Rišairo Živković

Objavljeno: 13:49h

Pojačanje Partizana Kvinsi Menig stigao je juče u Beograd, a danas u 13h je održana njegova promocija.

Holanđanina je najpre predstavio sportski direktor Ivica Iliev.

Ivica Iliev
foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

- Partizan je veliki, ogroman klub. Imamo obavezu da u skladu sa renomeom pokušamo i učinimo ono što pripada našem delu posla da to i opravdamo. Svi smo svesni u kakvom vremenu živimo. Nažalost postoji mala grupa ljudi, koja se uvek čuje i traži dlaku u jajetu. Kada počnemo sezonu iz snova i imamo maksimum u Superligi i uđemo u grupnu fazu, opet nešto ne valja. Svi su pričali gde su obećanja, evo ih obećanja na kraju. Mi radimo kako znamo i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir.

1 / 5 Foto: Espreso sport

- Radili smo dostojanstveno, na početku napravili idealan tim, a na kraju smo shvatili i videli gde još treba da se dodaju igrači. Doveli smo Nemanju Miletića, još jedan kamen u granitnoj odbrani i doprineće da imamo mir. Na kraju smo doveli onog koji je bio prioritet. Ja moja obećanja ispunjavam. Svima vama koji niste verovali, evo odgovora. Ne mogu da verujem da ste pomislili da nećemo imati neko ekstra iznenađenje na kraju prelaznog roka, a svi znate kroz šta prolazimo -rekao je Iliev.

- Znam da su ovde dva velika kluba na manje od jednog kilometra. Sa dva velika stadiona, dva najveća kluba u državi. Neki holandski igrači su upoznati sa ovom zemljom, ali i drugim klubom. Pričao sam sa Živkovićem koji je pre nekoliko dana potpisao za Crvenu zvezdu. Odseo je u istom hotelu kao i ja.Da, Partizan je veliki klub, trenutno prvi, pobedio je svih šest utakmica i dao 22 gola, ja mislim - dobro je upoznat Holanđanin.

Menig je otkrio kako mu je bilo na početku karijere u Ajaksu i zašto je odabrao Partizan.

- Bio sam u Ajaksu od 11, 12 godine. Gledao sam u stadion otkako sam išao u školu i to mi je bio san, jer sam živeo u tom delu Amsterdama a Ajaks je najveći klub u Holandiji. Igrao sam za klub do 19 godine, pet zvaničnih utakmica i dao jedan gol na mom debiju. Onda sam bio nestrpljiv i hteo da igram više.

Kvinsi Menig
foto: Espreso sport

- Imao sam više opcija, ali na kraju krajeva Partizan mi je dao najbolji osećaj, iz razgovora sa sportskim direktorom i trenerom, što mi je veoma važno.

- Sa Rišairom sam dosta igrao u Jong Ajaksu, drugom timu, i kad sam došao ovde obavestio sam ga o svemu i rekao mi je da je grad dobar i da ne brinem ni o čemu. Pomogao mi je dosta i definitivno ću bitidosta sa njim jer pričamo istim jezikom i poznajemo se dobro.

Menig će nositi broj 9 na dresu. Objasnio je zašto.

- Običn oželim broj 11 jer volim da igram po levoj strani, ali u omladinskoj školi sam nosio devetku jer sam igrao napadača - rekao je Kvinsi i napomenuo da se najbolje oseća kada igra kao levokrilni napadač.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.