RONALDU SAD ODGOVARA ŠTO NEMA VAR-a: Portugalac ošamario bezobraznog Irca, pa promašio penal! (VIDEO)
Foto: Profimedia

provukao se

RONALDU SAD ODGOVARA ŠTO NEMA VAR-a: Portugalac ošamario bezobraznog Irca, pa promašio penal! (VIDEO)

Pitanje je kako bi se utakmica razvijala da je Kristijano Ronaldo isključen u ranoj fazi iste, mada malo ko može da žali lukavog O'Šeja

Objavljeno: 10:36h

Kristijano Ronaldo je sa dva gola u finišu utakmice spasio Portugal i doneo mu tri boda protiv Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022.

Na taj način je postao vlasnik rekorda po broju golovu za nacionalni tim, ali meč se do 89. minuta nije dobro razvijao po kapitena Selesaa.

Portugal je dobio priliku da povede već u 15. minutu sa bele tačke. Ronaldo je stavio loptu na belu tačku, a defanzivac Irske Dara O'Šej stajao je ispred njega.

Dara O'Šej
foto: Profimedia

I njegov zemljak i prezimenjak, Džon O'Šej, bio je prgav i "namazan" što se najbolje videlo dok je igrao za Ronaldov Mančester junajted, ali odbrambeni fudbaler Vest Broma je to podigao na novi nivo.

Branislav Ivanović je svojevremeno namerno ugazio belu taku da bi napravio neravnine za rivala i taj trik povremeno vidimo od fudbalera, ali O'Šej je samo pokušao da dekocentriše Kristijana tako što je petom sklonio loptu sa mesta izvođenja najstrože kazne.

CR7 je ljutito uzvratio i rukom zakačio defanzivca po licu, a ovaj se ubrzo "setio" da se uhvati za glavu i prilegne.

Sudija je samo popričao sa kapitenima, a VAR tehnologije nema u grupnoj fazi kvalifikacija zbog pandemije. Ronaldo je prošao bez kazne, ali mu je potom mladi golman Gavin Bazunu odbranio penal.

O'Šejev trik je uspeo. Ali, Ronaldo i Portugalci su se na kraju smejali...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.