MILETIĆ PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Odbrana Partizana spremna za borbu na tri fronta!
Foto: EPA / Martin Divisek

VELIKO POJAČANJE

MILETIĆ PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Odbrana Partizana spremna za borbu na tri fronta!

Nemanja Miletić vratio se u Partizan i time značajno skinuo teret sa Vujačića i Saničanina koji su praktično sami nosili odbranu crno-belih u dosadašnjem delu sezone

Objavljeno:

Vredno pojačanje za klub iz Humske na štoperskoj poziciji

Prošlo je samo godinu dana, ali kao da nije prošao ni dan. Nemanja Miletić je ponovo u Partizanu i ponovo će nositi svoj stari broj - 73. Pregovori su bili kompletirani još sinoć, povratnik u Humsku je stavio zvanični paraf ovog jutra, dok će to isto u toku sutrašnjeg dana učiniti i Kvinsi Menig. Najvažnija stvar za klub iz Humske je to što će Partizan biti u mogućnosti da ih na vreme prijavi na listu UEFA za mečeve grupne faze Lige konferencija.

Miletić je crno-bele napustio prošlog leta i prešao u saudijski Al Raed za obeštećenje od 550.000 evra, ali se snažni defanzivac nedavno rastao sa tamošnjim klubom, pošto je Besnik Hasi otišao iz kluba, a Pablo Maniš srpskog igrača nije video kao deo svoje ekipe za narednu sezonu.

FK Partizan, Nemanja Miletić
foto: Starsport©

Aleksandar Stanojević je aminovao Miletićev povratak, s obzirom da na štoperskim pozicijama ima Igora Vujačića i novajliju Sinišu Saničanina, a da je veteran Bojan Ostojić praktično jedina njihova alternativa. Pored toga, snažnom defanzivcu iz Kosovske Mitrovice neće biti potrebna nikakva vrsta adaptacije, pošto savršeno poznaje dešavanja u klubu i na koji način se funkcioniše u Humskoj.

Olakšavajuću činjenicu trebalo bi da mu predstavlja činjenica, što će ovoga puta igrati na štoperskoj poziciji, koja mu je prirodnija, za razliku od prethodnog mandata, kada je najčešće igrao na desnom boku.

Posao Miletićevog povratka u crno-beli tabor realizovao je menadžer Bojan Ostojić Pančo s kojim Miletić uspešno sarađuje godinama unazad.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.