PARTIZAN NA KORAK OD OŠTRIH SANKCIJA: Navijači, NE PRESKAČITE ogradu i NE ULAZITE u teren!
Foto: Starsport

APEL

PARTIZAN NA KORAK OD OŠTRIH SANKCIJA: Navijači, NE PRESKAČITE ogradu i NE ULAZITE u teren!

Bezbednost svih aktera utakmice protiv Santa Klare se ni na koji način ne sme dovesti u pitanje

Objavljeno: 16:15h

Fudbalski klub Partizan igra večeras protiv portugalske Santa Klare meč koji je odlučujući za prolaz u grupnu fazu Lige konferencija. Klub iz Humske ulice uputio je apel svim navijačima koji prenosimo u celosti:

Poštovana publiko, navijači i simpatizeri Partizana,

Partizan večeras igra najvažniju utakmicu na početku nove sezone i ona je poslednji stepenik do grupne faze Lige konferencija. Usled velikog broja disciplinskih prekršaja na evropskim utakmicama u poslednjih nekoliko sezona, izazvanih nepoštovanjem propisa UEFE (paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava u teren, prekršaji u vezi sa rasizmom, utrčavanje publike na teren, blokiranje prolaza na tribinama i slično), FK Partizan je na korak od izuzetno oštrih sankcija u narednim evropskim utakmicama, ukoliko se ovi prekršaji ponove.

Grobari
foto: Starsport

Apelujemo na sve gledaoce koji večeras budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja uz poštovanje svih Kovid-19 mera, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi verujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju NE PRESKAČETE ogradu i NE ULAZITE u teren!

Bezbednost svih aktera utakmice se ni na koji način ne sme dovesti u pitanje, te bi eventualno utrčavanje publike na teren, čak i u slučaju pobede FK Partizan, od strane UEFA delegata bilo evidentirano i protumačeno krajnje negativno, a klub u tom slučaju može očekivati i oštrije sankcije nego što je igranje narednih utakmica bez prisustva publike.

Stoga, molimo Vas da zajedničkim snagama poguramo večeras „Parni valjak“ do pobede i svu energiju usmerimo na navijanje i ljubav prema voljenom klubu!

FK Partizan, sa igračima i stručnim štabom

(Espeso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.