Beograd širi krila posle F4 Evrolige: Fudbalsko Evropsko prvenstvo u prestonici!? (FOTO)
Foto: Pixabay

SVE MOŽE!

Beograd širi krila posle F4 Evrolige: Fudbalsko Evropsko prvenstvo u prestonici!? (FOTO)

Sasvim sigurno ćemo organizovati najbolji F4 u istoriji, Srbija i Beograd su poznati kao dobri domaćini, četiri godine smo se borili za F4 i sada preostaje da na njemu pokažemo da će biti kako smo obećavali, između ostalog istakao je Vesić.
Objavljeno: 15:34h

- Sasvim sigurno ćemo organizovati najbolji F4 u istoriji, Srbija i Beograd su poznati kao dobri domaćini, četiri godine smo se borili za F4 i sada preostaje da na njemu pokažemo da će biti kako smo obećavali. Ovo je važan dogadjaj, ne samo za košarku, nego i za sport uopšte jer svako veliko takmičenje malde ljude usmerava ka sportu - rekao je Vesić.

Ove godine imali smo futsal i vaterpolo, sledeće je dvoransko prvenstvo u atletici. Sa druge strane ovo je najbolja moguća promocija Beograda i to je nešto što ne može da se plati nikakvim reklamama i spotovima. Pored toga, to je promocija turizma, 10 hiljada navijača će doći ovde na četiri dana, trošiće 300 evra dnevno. I na kraju, što je najvažnije svako veliko takmičenje pobošljava našu infastruktruu jer to mesto mora dodatno da se uredi, ovaj put Kombank arena, kao što će Pionir biti uredjen za kandidaturu za SP 2023 - istakao je Vesić.

foto: FoNet

Ipak, tu se nije zaustavio već je naveo mogućnost da Beograd jednog dana ugosti makar jednu grupu Evropskog prvenstva u fudbalu.

- Nadam se da će to tako biti, ohrabrujemo Savez, FSS ima našu podršku, znajući da ima iza sebe i grad Beograd i Vladu, nadam se da će biti hrabriji da se organizuju za domaćinstvo velikih takmičenja - zakljucio je Vesić.

(Espreso.co.rs / Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.