NOVI OTKAZ U SUPERLIGI: Još jedan klub ostao bez trenera!
Foto: Filip Plavčić

šta reći

NOVI OTKAZ U SUPERLIGI: Još jedan klub ostao bez trenera!

Prema istom izvoru, kao moguće rešenje za Stankovićevog naslednika pominje se Saša Mrkić. U pitanju je nekadašnji štoper Radničkog, Obilića, Prištine i sofijskog CSKA

Objavljeno:

Očekivanja velika – promet mali. Samo jedna pobeda u uvodnih šest kola i pozicija na tabeli bliža ekipama koje se bore za opstanak nego za Evropu primorali su čelnike Radničkog iz Niša da drugi put ovog leta traže novog trenera. Posle poraza od novosadskog Proletera (0:1) rastali su se sa Aleksandrom Stankovićem.

Ovo je drugi put u samo tri meseca da Stanković napušta Čair. U završnici prethodne sezone zamenio je Vladimira Gaćinovića, uspešno priveo posao kraju, osiguravši opstanak (doduše, tek u poslednjem kolu, pobedom nad OFK Bačkom), a onda je iznenada dobio novu šansu, jer je Nenad Lalatović i pre početka takmičenja dobio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije, pa je na njegovo mesto došao bivši strateg Bežanije i Metalaca. Samo što ovoga puta nije išlo. Nišlije su savladale samo Napredak, odigrale nerešeno sa Spartakom, Radnikom i Čukaričkim, a poraženi su na svom terenu od TSC-a i Proletera.

- Poslednji rezultati nisu adekvatni našim ambicijama i ciljevima. Neočekivani poraz od Proletera najviše je doprineo zajedničkoj odluci našeg dosadašnjeg trenera i nas iz rukovodstva da se rastanemo. O Stankoviću mislimo sve najbolje, pogotovo zbog rezultata iz prošle sezone - pojasnio je Sportskom žurnalu Dragan Marković, vršilac dužnosti predsednika Radničkog.

Prema istom izvoru, kao moguće rešenje za Stankovićevog naslednika pominje se Saša Mrkić. U pitanju je nekadašnji štoper Radničkog, Obilića, Prištine i sofijskog CSKA, već je radio na Čairu 2013. godine, a poslednji trenerski angažman imao je u leskovačkoj Dubočici.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.