HAOS NA TERENU U KOMŠILUKU: Navijači upali na teren i pretukli sudije, pomoćnica udarena po nosu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

skandal

HAOS NA TERENU U KOMŠILUKU: Navijači upali na teren i pretukli sudije, pomoćnica udarena po nosu! (VIDEO)

Samo dan nakon incidenta u Francuskoj, nemile scene su viđene na fudbalskom terenu na Balkanu

Objavljeno:

Skandal na utakmici jedne niže lige u Bosni i Hercegovini. Budućnost iz Lukavice je ugostila Rudar Bukinje, a susret je prekinut pred sam kraj nakon napada na sudijsku trojku.

Domaći navijači, očigledno nezadovoljni suđenjem, našli su se na terenu posle drugog gola te je krenuo obračun sa arbitrima. Na snimku do kog je došla redakcija bosanskog Sportsport-a vidi se da su igrači štitili sudiju koji je uspeo da pobegne, ali je da je dobio batine, dobio je.

Susret je odigran u Bašigovcima, a jasno je da ekipu Budućnosti očekuju žestoke kazne. Pravdu na ovom meču delio je Almir Karić iz Srebrenika sa svojim pomoćnicima Aminom Džibrić iz Lukavca, te Muamerom Tupajićem iz Kalesije.

Delegat, a ujedno i posmatrač suđenja bio je Adel Avdić iz Lukavca.

On je u izveštaju napisao da je policija stigla tek u 60. minutu na stadion, te dodaje da je potpuni haos nastao kada su gosti postigli drugi pogodak.

- Nakon toga gola nastaje opšti haos gde u teren ulaze domaći navijači. Nakon napada na pomoćnog sudiju Muamera Tupajića, isti je zadobio lakše povrede glave i grudnog koša. Navijači su zatim krenuli prema glavnom sudiji Almiru Kariću koji je dobio udarac nogom, a napadnuta je i žena sudija Amina Džibrić. Nakon toga desio se napad i na mene, a prilikom izlaska sa kapije stadiona napadnuti smo od NN osobe gde je udarac dobila Amina Džibrić u predelu nosa. Pod pratnjom MUP-a smo izvedeni iz Živinica - stoji u izveštaju.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.