TRENER RADNIČKOG IZ NIŠA ZADOVOLJAN ATMOSFEROM U EKIPI: "Igračima jako znači podrška navijača"!
Foto: Starsport©

i posle treninga pričaju o tome

TRENER RADNIČKOG IZ NIŠA ZADOVOLJAN ATMOSFEROM U EKIPI: "Igračima jako znači podrška navijača"!

Promena u Proleteru nam otežava pripremu. Koncept igre je dosta promenjen. Neke stvari su baš zbog toga nepoznanica. Bio je pomoćnik Mladenu Krstajiću

Objavljeno:

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Aleksandar Stanković zadovoljan je atmosferom u svom timu pred sutrašnji duel protiv Proletera.

- Iz Beograda smo se vratili sa jako vrednim bodom. Bili smo dobri u ;duelu sa Čukaričkim za razliku od utakmice protiv TSC-a gde smo izgubili ;na svom terenu uz određene propuste u igri. Ono što je dobro jeste dobra ;atmosfera u timu. Imali smo dobru nedelju. Probaćemo da od prvog minuta nametnemo naš ritam - izjavio je Stanković, a preneo klub.

Proleter je napravio promenu na klupi, doskorašnjeg trenera Branka Žigića zamenio je Dušan Bajić.

- Promena u Proleteru nam otežava pripremu. Koncept igre je dosta promenjen. Neke stvari su baš zbog toga nepoznanica. Bio je pomoćnik Mladenu Krstajiću. Protekli duel odigrali su sa trojicom igrača pozadi, ali to ništa ne menja - rekao je Stanković.

Trener Nišlija se osvrnuo i na podršku navijača.

- Uvek je veliko zadovoljstvo igrati pred navijačima. Njihova energija osetila se još u prvom duelu protiv Napretka iz Kruševca. Verujte mi, oni to zaslužuju. Jako im puno znači podrška navijača. Često posle treninga pričaju o tome. Potrebno je da svi budemo pozitivni, sa takvom energijom možemo mnogo lepih stvari da uradimo na Čairu - izjavio je on.

Meč između Radničkog i Proletera na programu je u ponedeljak, 23. avgusta od 17:30.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.