EDEGOR SE (KONAČNO) OSLOBODIO REALA: Arsenal se "isprsio" za Norvežanina i malo smirio navijače!
Foto: Profimedia

vraća se u london

EDEGOR SE (KONAČNO) OSLOBODIO REALA: Arsenal se "isprsio" za Norvežanina i malo smirio navijače!

I dalje mladi Martin Edegor (22) nikada u kraljevskom klubu nije dobio pravu šansu da se dokaže i prethodnih sezona većinom je igrao na pozajmicama

Objavljeno:

Norveški reprezentativac Martin Edegor odlučio je da definitivno napusti Real Madrid i pređe u Arsenal.

Vezista (22) je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi, pa ga je Real doveo u svoje redove kad je imao svega 16 godina, a za njega je izdvojio oko tri miliona evra.

Međutim, mladi Norvežanin nikada u kraljevskom klubu nije dobio pravu šansu da se dokaže i prethodnih sezona većinom je igrao na pozajmicama.

Edegor je drugi deo prošle sezone proveo u Arsenalu i ostavio je odličan utisak. Zbog toga su "Tobdžije" odlučile da otkupe njegov ugovor od Reala što su danas ozvaničili potvrdom da je Edegor novi fudbaler ovog kluba i da je potpisao ugovor do leta 2025. godine.

Arsenal je konačno jednim transferom obradovao navijače koji su vrelo nezadovoljni rezultatima i politikom kluba, ali su se uverili u Edegorove kvalitete pa su se nadali bar novoj pozajmici.

Ovaj 22-godišnji Norvežanin će sigurno biti veliko pojačanje za tim Mikela Artete u novoj sezoni, a najpopularniji londonski klub je za njegovo dovođenje izdvojio 35 miliona evra.

Takođe, iz kluba su već otkrili da će Edegor na dresu nositi broj osam koji je prethodne dve sezone nosio Daniel Sebajos, ali on se vratio upravo u Real nakon što je i sam dve sezone zaredom bio na pozjamici u Londonu. Njega se pak Madriđani nisu želeli da odreknu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.