HRVATSKU REPREZENTACIJU POTRESA PRIČA O SUKOBIMA: "To su grube izmišljotine i apsolutne neistine!"
Dalić gleda Brekala na EURO-u protiv Češke, Foto: EPA/Petr Josek

BURNO POSLE OBJAVLJENOG SPISKA SELEKTORA

HRVATSKU REPREZENTACIJU POTRESA PRIČA O SUKOBIMA: "To su grube izmišljotine i apsolutne neistine!"

Pojavile su se razne spekulacije, pa čak i priče da je Brekalo neposlušnik u svlačionici pa da ga je zbog toga izostavio Dalić

Objavljeno: 08:44h

Josip Brekalo se nije našao na novom spisku selektora Hrvatske Zlatka Dalića.

Na spisku nema ni Anta Rebića, Brune Petkovića, Milana Badelja i drugih do sada standardnih imena..

Pojavile su se razne spekulacije, pa čak i priče da je Brekalo neposlušnik u svlačionici pa da ga je zbog toga izostavio Dalić.

Zlatko Dalić
foto: AP

Igrač je odlučio da se oglasi saopštenjem za javnost.

- Koristim ovu priliku da se oglasim povodom svog reprezentativnog statusa i uz njega vezanih raznih medijskih priča i spekulacija. Najgore priče, koje su me podstakle da ovo objavim, su one gde se ja prikazujem kao neposlušnik koji ne poštuje starije saigrače i koji narušava koheziju u ekipi. To su grube izmišljotine i apsolutne neistine, te ih kao takve moram demantovati, jer u ove tri godine koliko sam u reprezentaciji nikada nisam imao niti jedan jedini problem, niti s jednim saigračem. Upravo suprotno i jedino moguće, sve ih poštujem i sa svima sam u jako dobrim odnosima. Hrvatska reprezentacija za mene je svetinja i moja druga porodica.

Josip Brekalo
foto: EPA/Sacha Steinbach

- Ponosan sam što sam u ove tri godine odigrao 27 od 28 mogućih utakmica, a u poslednjih godinu dana uz asistencije postigao i 4 gola. Zašto ovaj put nisam pozvan, nije pitanje za mene, ali ono što znam je da ću svaki put kada budem pozvan dati svoj maksimum. Verujem u sebe i veselim se idućoj prilici i novom pozivu. Reprezentaciji, stručnom štabu i svim igračima želim puno sreće u ove 3 utakmice i nadam se da ćemo upisati sve 3 pobede i trasirati put prema Svetskom prvenstvu - napisao je Brekalo.

Krilni fudbaler trenutno nastupa za nemački Volfsburg, a ponikao je u zagrebačkom Dinamu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.