NI KOD SANTA KLARE NIJE NAJBOLJA SITUACIJA: Protivnik Partizana i dalje kuburi sa koronom!
Foto: EPA/Georgi Licovski

videćemo ko će se bolje snaći

NI KOD SANTA KLARE NIJE NAJBOLJA SITUACIJA: Protivnik Partizana i dalje kuburi sa koronom!

Ramosova situacija nije nimalo prijatna, pošto će ovo biti treći meč koji priprema sa ozbiljno skraćenom rotacijom. Olimpiju je uspeo da eliminiše sa takođe 14 igrača u protokolu

Objavljeno:

Kovid još nije napustio redove Santa Klare, ali što je najvažnije za ekipu Danijela Ramosa, novih slučajeva u svlačionici više nema, pa će gotovo ista ekipa, koja je zaigrala u prvenstvenom meču sa Moreirenseom, biti na raspolaganju i za okršaj sa Partizan (četvrtak 22.30, TV Arenasport).

Dodatni problem predstavlja povreda Koštinje, koji je morao da izađe sa terena u 47. minutu, zbog čega neće biti u konkurenciji za prvi okršaj sa crno-belima, tako da Portugalci pripremu meča plej-ofa Lige konferencija vrše sa svega 14 igrača.

Ramosova situacija nije nimalo prijatna, pošto će ovo biti treći meč koji priprema sa ozbiljno skraćenom rotacijom. Olimpiju je uspeo da eliminiše sa takođe 14 igrača u protokolu, protiv Moreirensea je bilo viđeno dosta oscilacija u igri, pre svega u defanzivi, pa je osvojen samo bod, pa ostaje da se vidi u kakvom će stanju biti njegova ekipa protiv Partizana.

Mesto Koštinje na terenu preuzeće Rikardinjo, koji je bio prvih 11 i u revanšu sa Olimpijom, ali mu je to bio jedini start u ove sezone.

I crno-beli imaju svojih problema, pritiv Santa Klare izvesno neće igrati povređeni Danilo Pantić, a male šanse ima i Nemanja Jović, jer nije trenirao desetak dana. Pozitivna vest za pristalice crno-belih je to što će se u startnih 11 najverovatnije naći Sejduba Suma.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.