PARTIZAN MORA BRZO DA REAGUJE: Iliev najavio novo pojačanje u narednih nekoliko dana
Foto: Starsport

nema puno vremena

PARTIZAN MORA BRZO DA REAGUJE: Iliev najavio novo pojačanje u narednih nekoliko dana

Sportski direktor nije želeo da govori o konretnim imenima

Objavljeno: 11:21h

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev ne krije žal što će Danilo Pantić biti van terena najmanje mesec i po dana, a u izjavi za Informer najavio je da će crno-beli uskoro dovesti zamenu za odličnog vezistu.

Pantić u narednih 30 dana mora da miruje, pošto su lekari ustanovili da je teže povredio primicač na zagrevanju pred revanš sa Sočijem. Navijači od sportskog sektora očekuju da se tim što pre pojača, pogotovo jer se mladi Nemanja Jović još nije vratio u trenažni proces.

- Šteta zbog Dače. Po dolasku u Partizan odmah se nametnuo kao jedan od nosilaca ekipe, ali šta je - tu je. Moramo dalje, siguran sam da će stručni štab i igrači učiniti sve da nadomeste njegov izostanak. Ovo menja planove, učinićemo sve da ubrzamo pregovore i da u narednih nekoliko dana dovedemo pojačanje u ofanzivi - kaže Iliev.

Aleksandar Stanojević, Ivica Iliev
foto: Starsport

Nekadašnji napadač nije želeo da govori o imenima, pogotovo što su ovog leta već propali pregovori sa Žulijenom Ngojom iz Eupena i Kvinsijem Menigom iz Tventea.

- Imamo neke opcije, aktivni smo na tom polju. Nismo hteli da žurimo, jer tada lako može da se pogreši. U prethodnih nekoliko godina retko kad smo promašivali sa strancima. Hoćemo da dovedemo igrača koji će zaista da donese kvalitet i pomogne ekipi, a ne da bi samo popunio broj - tvrdi Iliev.

On dodaje da "grobari" nemaju razloga za brigu, jer su crno-beli u novoj sezoni pokazali da mogu da igraju protiv svih.

- Ova ekipa je dokazala da nikada ne odustaje. Čak ni pored svih kadrovskih problema i teškog žreba, uspeli smo da izbacimo jak tim kao što je Soči. Bili smo desetkovani u revanšu, u prvom meču oštećeni za penal, tri puta se vraćali iz minusa i na kraju prošli dalje. To mi daje veru da ove sezone možemo mnogo da napravimo. I Santa Klara je kvalitetna, ali mislim da je ono najgore iza nas. Rusi su, uz Totenhem, Romu i Ren, bili verovatno najjači tim u Ligi konferencija. Zato protiv Portugalaca očekujem pečat i plasman u grupnu fazu - zaključuje Iliev.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.