UŽASNE SCENE IZ NEMAČKE: Fudbaler ležao nepomičan u komi posle teškog sudara sa saigračem (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/RON TV

JEDVA SU GA SPASILI

UŽASNE SCENE IZ NEMAČKE: Fudbaler ležao nepomičan u komi posle teškog sudara sa saigračem (FOTO)

Feliks Gece hitno je transportovan u najbliži medicinski centar

Objavljeno: 15:36h

Fudbalski klub Kajzerslautern proživljava možda i najgore trenutke u svojoj istoriji. Slavni nemački klub trenutno se takmiči u trećem rangu tamošnjeg fudbala, u uvodna tri kola nove sezone osvojio je samo jedan bod i nije postigao nijedan gol.

Pored svih ovih problema, danas je doživeo da se jedan od fudbalera teško povredi i da u jednom trenutku završi u komi na terenu.

Igrao se 71. minut utakmice između Viktorije iz Berlina i Kajzerslauterna, kada je Feliks Gece, inače rođeni brat poznatijeg igrača Marija koji trenutno nastupa za PSV iz Ajndhovena, doživeo težak sudar sa svojim saigračem i ostao nepomično da leži na terenu stadiona u Berlinu. Njegovi saigrači su odmah pritrčali u pomoć kako bi mu izvadili jezik iz usta i sprečili eventualno gušenje.

Svi su nemo posmatrali nemile scene na terenu, a vrlo brzo su se tamo uputila i nosila. Jedan fudbaler je rešio da pripomogne, kako bi se intervencija ubrzala. Sve je potrajalo nekih pet-šest minuta, a igrač je hitno transportovan u najbliži medicinski centar.

Nakon ovog događaja na Tviteru se oglasio klub za koji Gece nastupa.

- Naši igrači pomogli su da se Gece stavi na nosila. Obavestićemo vas o njegovom zdravstvenom stanju čim budemo imali više informacija. Oporavi se brzo, Felikse - napisali su iz kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.