LUKAKU SE OPROSTIO OD INTERA: Hvala vam što ste me voleli kao jednog od vas (FOTO)
Foto: Profimedia

emotivan rastanak

LUKAKU SE OPROSTIO OD INTERA: Hvala vam što ste me voleli kao jednog od vas (FOTO)

Belgijanac je u dresu "neroazura" postigao 64 gola na 95 utakmica

Objavljeno: 15:09h

Romelu Lukaku je pre nekoliko dana stigao u Čelsi u transferu vrednom 115 miliona evra, što je klupski rekord tima iz Londona.

Novi napadač Čelsija oprostio se od Intera, kluba u kojem je proveo prethodne dve sezone.

- Dragi navijači Intera, hvala vam što ste me voleli kao jednog od vas. Hvala vam što sam se sa porodicom u Milanu osećao kao kod kuće. Hvala vam na svakodnevnoj podršci i ljubavi. Hvala vam što ste me još više motivisali posle prve sezone - počeo je Lukaku i dodao:

- Po dolasku u Inter osetio sam da ću uraditi dobre stvari. Ljubav koju ste mi pružili na dočeku na aerodromu je bila početak predivne priče. Odlučio sam da će moj zadatak biti da vas nikad ne izneverim dok nosim Interov dres. Dao sam 100 posto na svakom treningu i svakoj utakmici da vas učinim ponosnima. Naša prva sezona završila je na najteži mogući način, ali vi ste mi dali snagu da nastavim sa radom i nastavili smo kao ekipa. Zbog toga smo i postali prvaci. Nadam se da razumete moju odluku da pređem u Čelsi. To je za mene prilika života i smatram da je to u ovom periodu moje karijere prilika o kojoj sam uvek sanjao. Jedna stvar je sigurna, a to je da ću zauvek ostati Interista jer bez vas ne bih bio ni igrač, ni čovek koji sam danas. Hvala iz dubine mog srca - zaključio je Lukaku.

Belgijanac je u dresu "neroazura" postigao 64 gola na 95 utakmica, a prethodne sezone je osvojio Skudeto.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.