IVICA KRALJ ODUŠEVLJEN VIĐENIM, POSEBNO POHVALIO 2 IGRAČA: Bili smo fantastični, sa PUNO energije i htenja! (VIDEO)
Foto: Espreso

izjava za espreso

IVICA KRALJ ODUŠEVLJEN VIĐENIM, POSEBNO POHVALIO 2 IGRAČA: Bili smo fantastični, sa PUNO energije i htenja! (VIDEO)

Kralj očekuje teške utakmice i sa narednim protivnikom Partizana

Objavljeno:

Nasmejan je bio Ivica Kralj posle napetog, ali srećnog završetka revanš utakmice između Partizana i Sočija.

Legendarni golman crno-belih u izjavi za Espreso je istakao da je zadovoljan viđenim na stadionu u Humskoj i pohvalio je izabranike Aleksandra Stanojevića.

- Teška utakmica kako smo i očekivali i govorili i pre iste. Znamo kako je bilo u Sočiju - tvrda, neizvesna utakmica, videlo se i danas kakav kvalitet oni imaju, da nisu slučajno bili peti prošle sezone i napreduju velikom brzinom u njihovom prvenstvu. S druge strane, mi smo bili fantastični, sa puno energije, želje i htenja i to nam se na kraju vratilo.

Ivica Kralj
foto: Espreso

On najbolje može da proceni nastupe svojih naslednika između stativa gola Partizana, a upravo njih je posebno istakao.

- Moram da pohvalim izvođače penala, ali i golmane. Popa koji je branio do 115. minuta, a naravno i Stevanovića, mada od njih sam to i očekivao.

Sada crno-bele u plej-ofu za Ligu konferencija čeka dvomeč sa portugalskom Santa Klarom koja je u obe utakmice 3. kola bila bolja od ljubljanske Olimpije.

- Vidim da je Santa Klara prošla, možda i očekivano posle prvog rezultata. Takođe, tvrd težak protivnik sa puno inostranih igrača, vidim da imaju dosta Brazilaca. Svaka utakmica je za sebe, ali treba se prvo odmoriti dobro, gledati sledeću utakmicu, već za vikend igramo sa Metalcem. Svaka naredna utakmica je najvažnija, znate i sami, a o Santa Klari ćemo pričati u nekom narednom periodu - završio je Kralj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.