STEVANOVIĆ ZAHVALAN PUBLICI: Nisam ja heroj, svi smo mi ZAJEDNO heroji, Bog nas je nagradio! (VIDEO)
Foto: Espreso

timska pobeda

STEVANOVIĆ ZAHVALAN PUBLICI: Nisam ja heroj, svi smo mi ZAJEDNO heroji, Bog nas je nagradio! (VIDEO)

Jojić kaže da će raditi na popravljanju završnog pasa

Objavljeno: 08:13h

Golman Partizana Nemanja Stevanović rekao je večeras, posle pobede nad Sočijem i plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija, da nije on heroj, već da je to cela ekipa.

- Verovao sam u sebe, ali nisam ja heroj. Svi smo mi zajedno heroji. Sve smo golove dali (sa penala), ja sam uspeo jedan da odbranim, jedna je bila stativa... Svi smo heroji. Hvala ovoj divnoj publici, oni su naši heroji - rekao je Stevanović za Radio-televiziju Srbije.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su večeras na svom terenu posle penala pobedili ruski Soči sa 4:2.

Posle 1:1 iz prvog meča u Rusiji, pobednika nije bilo ni posle 120 minuta igre u Beogradu pošto je rezultat bio 2:2, tako da su pobednika u ovom dvomeču rešili jedanaesterci.

Precizni izvođači za crno-bele bili su Marko Živković, Rikardo Gomeš, Sejduba Suma i Igor Vujačić. Na drugoj stani, Ibrahim Caljagov je pogodio stativu, dok je šut Rodriga odbranio Nemanja Stevanović.

- Uspeli smo, digli smo se iz pepela, dva puta smo gubili, dva puta smo stizali. Bog nas je nagradio, stvarno radimo dobro, ginemo, svi smo ratnici - rekao je Stevanović.

Miloš Jojić je istakao da su crno-beli nametnuli svoj stil igre i da su dominirali.

- Protivnik je iz dve šanse dao dva gola, ali vratili smo se i Bog nas je nagradio kroz penale. Zasluženo smo prošli. Istina je da smo dominirali, ali je falio završni pas i odlučnosti, treba raditi na tome - rekao je Jojić.

FK Partizan, Miloš Jojić, Rikardo Gomeš
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Partizan će u plej-ofu kvalifikacija igrati protiv Santa Klare koja je eliminisala Olimpiju iz Ljubljane.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.