MESIJEV DRES BROJ 30 RAZGRABLJEN ONLAJN: Red ispred radnje PSŽ-a nema kraja, preprodaje se za HILJADE EVRA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

već se isplaćuje

MESIJEV DRES BROJ 30 RAZGRABLJEN ONLAJN: Red ispred radnje PSŽ-a nema kraja, preprodaje se za HILJADE EVRA! (VIDEO)

Pojedini mediji su preneli da Leo neće moći da dobije dres sa brojem 30 jer je on u francuskom fudbalu rezervisan za golmane, ali pravilo nije tako striktno a naravno da je Aleksandr Letelijer, čuvar mreže "Svetaca", ustupio ovu brojku napadaču

Objavljeno:

Dolazak Lionela Mesija u Pari Sen Žermen izazvao je potpuni haos među navijačima pariskog kluba.

Šestostruki osvajač Zlatne lopte juče je potpisao dvogodišnji ugovor sa francuskim velikanom, a navijači ovog tima su u ekstazi.

Kakva ludnica vlada zbog dolaska argentinske superzvezde dovoljno govori činjenica da su njegovi dresovi koji su se pojavili sinoć u onlajn prodaji potpuno razgrabljeni.

Za 30 minuta nestali su svi plavi, domaći dresovi sa brojem 30, a u rekordnom roku od 20 minuta nestala je i gostujuća bela varijanta dresa.

Inače, pojedini mediji su preneli da Leo neće moći da dobije dres sa brojem 30 jer je on u francuskom fudbalu rezervisan za golmane, ali pravilo nije tako striktno a naravno da je Aleksandr Letelijer, čuvar mreže "Svetaca", ustupio ovu brojku napadaču.

Sigurno je da će PSŽ dobiti mnogo od prodaje dresova i suvenira sa likom Mesija i za njih je dolazak Lea u klub ogroman dobitak na polju marketinga.

Cena dresa u zvaničnoj PSŽ-ovoj radnji je 108 evra, a pojedini navijači odlučili su odmah i da zarade. Oni koji su se uspeli 'dočepati' dresa sada ga prodaju po rekordnim cenama koje dosežu iznose od nekoliko hiljada evra.

Oni koji nisu stigli do dresa putem interneta jutros od ranih sati čekaju u redu kako bi kupili isti, a scene ispred klupskog šopa su neverovatne.

Također, ulaznice za drugi meč sezone protiv Strazbura na Parku prinčeva su nestale, a na crnom tržištu se mogu kupiti za ogromne iznose koji idu do 1.500 evra.

Postoji velika verovatnoća da će upravo u ovom meču Leo odigrati svoje prve minute u dresu novog kluba, a ono što je sigurno je da neće biti na terenu od samog početka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.