AGUERA OPET OPTUŽUJU DA TRAŽI IZLAZ S KAMP NOUA: Kun se povredio zbog klauzule ugovora?! I Mesija...
Foto: EPA/Alejandro Garcia

(ne)realno

AGUERA OPET OPTUŽUJU DA TRAŽI IZLAZ S KAMP NOUA: Kun se povredio zbog klauzule ugovora?! I Mesija...

Da sve bude još bizarnije, na klauzuli je insistirala Barsa jer je golgeter poslednjih godina često odsutan s terena zbog povreda

Objavljeno:

Serhio Aguero je teška srca napustio Mančester siti s kojim je ostvario brojne klupske i individualne podvige, ali se radovao ujedinjenju sa velikim prijateljem i jednim od najboljih igrača svih vremena u Barseloni, Lionelom Mesijem.

Kakav je šok tek za njega bila vest da još slavniji zemljak napušta Kamp Nou... Neki mediji su preneli da je iz protesta odmah tražio raskid ugovora tvrdeći da je prevaren jer je došao da bi igrao u timu sa Leom, ali je to ubrzo demantovao i umirio navijače.

Ipak, onda im je stigla još jedna loša vest jer je Kun Aguero pokidao mišić i predstoji mu pauza do deset nedelja.

Podkast "Mas ke pelotas" pak pominje klauzulu u ugovoru napadača po kojoj postoji mogućnost da se isti raskine ako dođe do povrede. Da sve bude još bizarnije, na klauzuli je insistirala Barsa jer je golgeter poslednjih godina često odsutan s terena zbog povreda.

Stvar je kasnije pojašnjena - u pitanju je klauzula po kojoj Barselona ima pravo da otpusti Aguera ako zbog povreda ne odigra određeni broj utakmica tokom sezone. Dakle, Kun ipak ne mrda nigde. Bar za sada...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.