MESI JE UPECAN: Ali ne u PARIZU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PRELAGAN

MESI JE UPECAN: Ali ne u PARIZU! (VIDEO)

Saga se nastavlja: da li će Mesi u Pari Sen Žermen ili će ipak još jednom šokirati svet fudbala

Objavljeno: 19:47h

Od momenta kada se oprostio od Barselone Leo Mesi se čeka u Parizu kao saveznici 1945. godine. Stotine navijača opsedaju aerodromsku zgradu od jutra, reaguju na svaki avion koji se pojavi na vidiku, i tako čitavo popodne, verujući da se u nekom od njih nalazi najveća zvezda svetskog fudbala.

Ipak, od Mesija ni traga ni glasa danas u Parizu, ali nema misterije gde je on. Argentinac nije ni krenuo za Pariz, i pitanje je kada će, o čemu svedoči i video koji su zabeležile kamere ispred njegove kuće u Barseloni.

Mesi je kod kuće, odmara, uživa i relaksira se - snimljen je u šortsu kako prelazi preko svog dvorišta čemu je svedočilo i desetine navijača okupljenih ispred vile najvećeg igrača u istoriji Barse.

Za to vreme, navijači u Parizu su u stanju euforije, gomilaju se ispred aerodroma gde bi navodno Mesi trebalo da sleti, jutros su na tom mestu bile i kamere, ali, kako se čini, danas sigurno neće dočekati Argentinca, koji očito ima neke druge planove.

Međutim, ni vest da je Mesi kod kuće i da još nije krenuo na let za Pariz ne obshrabruje mnogo navijače Pari Sen Žermena, ima ih i sada u blizini aerodroma, gde "patroliraju" i čekaju da se Argentinac odnekud pojavi.

Saga se nastavlja: da li će Mesi u Pari Sen Žermen ili će ipak još jednom šokirati svet fudbala.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.