MESI DOBIO ZVANIČNU PONUDU OD PSŽ-a: Navijači ga čekali na aerodromu, ali NIJE GOTOVO, još 2 kluba su u igri!
Foto: EPA/Joédson Alves

tek slede pregovori?

MESI DOBIO ZVANIČNU PONUDU OD PSŽ-a: Navijači ga čekali na aerodromu, ali NIJE GOTOVO, još 2 kluba su u igri!

Leo Mesi je na oproštaju od Barselone istakao da još ništa nije dogovorio i da obavlja dosta telefonskih poziva, a pojedini mediji su ga već preselili u Pariz

Objavljeno:

Lionel Mesi je dobio zvaničnu ponudu Pari Sen Žermena, nakon mnogih spekulacija kada je postalo poznato da će napustiti Barselonu.

Argentinac se juče u emotivnom govoru oprostio od katalonskog giganta, ali i negirao da je blizu dogovora sa novim klubom.

Ipak, francuski L'Ekip je pisao da je sve utanačeno između njega i PSŽ-a i čak najavio medicinske preglede i promociju najkasnije tokom prepodneva u ponedeljak.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

Ugledni list je istakao i da će napadač potpisati ugovor na tri sezone vredan ukupno 120 miliona evra, pa su Mesija fanovi PSŽ-a čak čekali do duboko u noć na aerodromu, ali ispostavilo se da L'Ekip nije u pravu.

CNBC sad prenosi da je Leo tek dobio zvaničnu ponudu pariskih "Svetaca" i da je u pitanju ugovor na dve sezone, po 25 miliona funti (oko 29,5 miliona evra) po sezoni.

Mesi je takođe razgovarao sa zemljakom i trenerom Parižana, Maurisiom Poćetinom, ali ima još dve ponude sem ove francuskog velikana. Ipak, vicešampion Lige 1 ostaje prvi favorit za njegov potpis.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.