ŠTA URADI ŠERIF PRED ZVEZDU: Neverovatno!
Foto: Starsport

pokidali

ŠTA URADI ŠERIF PRED ZVEZDU: Neverovatno!

Šerif će od 19 časova, u utorak, dočekati srpskog predstavnika na svom stadionu nakon remija u Beogradu 1:1, a pobednik dvomeča će nastaviti ka plej-of fazi Lige šampiona

Objavljeno: 21:30h

Svesni da ih u utorak očekuje revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde, fudbaleri Šerifa su u petom kolu moldavskog šampionata istrčali sa drugim sastavom i slavili protiv Dinama Auta sa 7:1.

Kao i Zvezda protiv Napretka, moldavski šampion je odmarao one najbitnije igrače. Čak osam igrača iz duela sa crveno-belima sa Marakane nisu bila u postavi.

Kristijano, Dulanto, Žulijen, Kolovos, Til, Traore, Jansane su prvi zvižduk slušali sa klupe, a i pored toga je Šerif slavio prilično lako. U protokolu nije bilo golmana Atanasiadisa.

FK Crvena zvezda, FK Šerif
foto: FK Crvena zvezda

Na terenu su se našli od prvomtimaca samo Arboleda, Kastanjeda i Ado.

Zvezda povela posle pregledanja VAR snimka: Gajić "uleteo" u pravi čas za prednost protiv Napretka

Rafalna paljba u prvih 33 minuta bila je dovoljna da se slavili protiv Dinama. Prvo Arboleda u sedmom, zatim Dago u 26, te Enrike u 33. minutu izbušili su mrežu protivnika.

Nakon toga, posao je trebalo samo rutinski privesti kraju, a na teren je ušao i Jansane koji je u 69. minutu povisio na 4:0.

Na 20 minuta do kraja pukla je i petarda, a strelac je bio Til, da bi Bulat tri minuta kasnije sklonio protivnički tim sa nule.

Dva gola u nadoknadi i sedmica nejakom protivniku koji nije znao šta ga je snašlo.

Šerif će od 19 časova, u utorak, dočekati srpskog predstavnika na svom stadionu nakon remija u Beogradu 1:1, a pobednik dvomeča će nastaviti ka plej-of fazi Lige šampiona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.