TUGA SE NADVILA NAD NOU KAMPOM: Navijači suze liju, i mole Mesija da ne ide!
Foto: Profimedia

žalosno

TUGA SE NADVILA NAD NOU KAMPOM: Navijači suze liju, i mole Mesija da ne ide!

I dok svet uveliko čeka prve znakove o Mesijevom novom koraku, navijači Barselone su u šoku

Objavljeno:

Teško je navijačima Barselone prihvatiti činjenicu da Lionel Mesi odlazi.

Katalonski klub je juče saopštio da je gotovo i da Mesi odlazi. Argentinac je od 1. jula zvanično slobodan igrač, verovalo se da će potpisati novi ugovor i sa upola manjom platom, čak je i sam bio spreman za to, a onda - šok.

- Iako je došlo do dogovora između Barselone i Mesija te su obe strane želele nastaviti saradnju, to neće biti moguće formalizovati zbog ekonomskih i pravnih problema - navedeno je na sajtu Barselone.

I dok svet uveliko čeka prve znakove o Mesijevom novom koraku, navijači Barselone su u šoku, blago rečeno. Ne mogu tek tako da se pomire s činjenicom da će otići čovek koji im je doneo 34 trofeja i koji je najbolji strelac kluba.

Stoga su neki od njih u suzama, očaju, stigli na stadion "Kamp Nou" kako bi izrazili nezadovoljstvo situacijom, te su skandirali:

- Mesi ostani, Mesi ostani.

A u 11.00 časova na stadionu će Đoan Laporta održati pres konferenciju kako bi detaljno objasnio situaciju sa Mesijem i kako bi razrešio ključnu tačku problema sa La Ligom zbog kojeg Mesi ne može da potpiše novi ugovor.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

Osim Mesija, Barselona nijednog novog igrača koji bi trebao da dođe ne može da registruje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.