BUUUUUUUUUM! Do sad za njega niko nije znao, a onda je tomahavkom probušio velikog Bufona! (VIDEO)
Foto: Reuters

Gol sezone u seriji A!

BUUUUUUUUUM! Do sad za njega niko nije znao, a onda je tomahavkom probušio velikog Bufona! (VIDEO)

Dečko za koga do danas gotovo niko nije znao zove se Manuel Lokateli i ima samo 18 godina
Objavljeno: 22:54h
foto: Reuters

Lokateli je u 65. minutu na asistenciju procvetalog Susa zategao sa nekih 13, 14 metara onako kako ne bi odbranila ni tri golmana, a ne samo jedan vremešni, ali i dalje sjajni italijanski veteran.

Konačan rezultat te utakmice ostao je 1:0, što je začudilo gotovo svakog fudbalskog ljubitelja na svetu, ali Milan pokazuje da pod novim trenerom, legendom Rome, može možda i da se vrati u sam vrh italijanskog fudbala, koji je, stvarno, bez Rosonera vidno okrnjen.

Klopov hevi metal Liverpul iskoristio Arsenalov kiks! Redsi konačno dele prvo mesto! (VIDEO) (FOTO)

Interesantno, Milan nije uspeo da savlada Juventus u poslednjih devet zvaničnih utakmica, tako da je time ova pobeda još slađa!

Prebijanje dece, naručivanje ubistava, hvatanje policajca za zadnjicu: Ovih 11 sportista nije pri čistoj pameti! (FOTO) (VIDEO)

Pre ovoga, tokom predvečerja, odigran je i derbi Đenove, koji je Sampdorija rešila u svoju korist autogolom Ica. Pre toga, strelci su bili Luis Murijel za Samp, kao i Luka Rigoni za Đenovu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Serija A, 9. kolo

Subota

Sampdorija – Đenova 2:1 (1:1) /Murijel 12, Ico 47. autogol – Rigoni 24/

Milan – Juventus 1:0 (0:0) /Lokateli 65/

Nedelja

12.30 Udineze – Peskara 15.00 Atalanta – Inter 15.00 Kaljari – Fiorentina 15.00 Krotone – Napoli 15.00 Empoli – Kjevo 15.00 Torino – Lacio 18.00 Bolonja – Sasuolo 20.45 Roma – Palermo

(A.R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.