DRAGOVIĆ UVEREN DA ĆE ZVEZDA PROĆI DALJE: Imamo kvalitet koji je potreban
Foto: FK Crvena zvezda

POHVALIO JE I NAVIJAČE

DRAGOVIĆ UVEREN DA ĆE ZVEZDA PROĆI DALJE: Imamo kvalitet koji je potreban

Austrijski reprezentativac smatra da se crvenim kartonom koji je dobio Kanga ne treba previše baviti

Objavljeno: 16:43h

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović u izjavi za klupski sajt smatra da je odigrano tek prvo poluvreme protiv Šerifa.

- Pokazali smo juče da smo definitivno bolji, čak i sa deset igrača smo imali prilike da stignemo do gola. Imamo kvalitet koji je potreban. Desilo nam se to da su nas presekli golom koji su postigli iz prekida, međutim mi smo bili ti koji smo dominirali celu utakmicu - ocenio je Dragović.

Prema rečima Dragovića, u nekim trenucima crveno-beli nisu imali sreće i da se crvenim kartonom koji je dobio Gelor Kanga ne treba previše baviti.

- Imamo snagu i kvalitet, pravilo gola u gostima koje je ukinuto znači da praktično krećemo od nule. Čvrsto verujemo u sebe da iako je Šerif pokazao da je kvalitetna ekipa i da je sa razlogom tu mi možemo dalje - rekao je Dragović.

FK Crvena zvezda, FK Šerif
foto: FK Crvena zvezda

Austrijski reprezentativac je zahvalio i navijačima, koji su, kako je objasnio, pružili fenomenalnu podršku u svakom trenutku meča.

- Uvek stoje iza nas, to nam svima mnogo znači, mi smo se i sada borili i pokazali da zalaganje ni u jednoj utakmici nije problem, oni to znaju da prepoznaju i hvala im mnogo na tome. Činjenica da veruju u nas će nam omogućiti da prođemo dalje i nastavimo da im donosimo radost - istakao je Dragović.

Štoper Crvene zvezde pozvao je navijače da budu uz ekipu i na utakmici četvrtog kola Superlige Srbije, koju će crveno-beli na stadionu "Rajko Mitić" odigrati protiv ekipe Napretka iz Kruševca u petak od 20 časova.

- U Crvenu zvezdu sam došao jer sam znao kakve navijače ima klub, mnogo nam je značila njihova odlična poseta i u prvenstvenim mečevima, videlo se da im je nedostajalo da budu na tribinama. Verujem da će uz nas biti i protiv Napretka, zato ih sve pozivam da dođu u petak i budu naš dvanaesti igrač i protiv ekipe iz Kruševca, kao što to uvek čine - rekao je Dragović.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde i Šerifa odigrali su juče u Beogradu nerešeno 1:1, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.