ZVEZDA SPREMA BOMBU U NAPADU: Za novo pojačanje crveno-beli će izdvojiti nikad više novca!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

nema štednje

ZVEZDA SPREMA BOMBU U NAPADU: Za novo pojačanje crveno-beli će izdvojiti nikad više novca!

Ipak, dosta će zavisiti sve i od ishoda predstojećeg dvomeča sa Šerifom, koji je bitan faktor u budućim potezima rukovodstva Crvene zvezde

Objavljeno:

U Ljutice Bogdana traže rešenje uoči utakmica odluke u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Žreb kvalifikacija za Ligu šampiona spojio je Crvenu zvezdu i Dinamo iz Zagreba kao potencijalne rivale na poslednjem stepeniku do grupne faze, naravno ukoliko eliminišu naredne portivnike Šerif i Legiju.

Odmah nakon žreba u Nionu, nadležni na Marakani su organizovali hitan sastanak, a prema informacijama Telegrafa, na njemu je odlučeno da u slučaju da izbace šampiona Moldavije crveno-beli dovedu novog napadača za koga će izdvojiti 2,5 miliona evra.

Naime, toliko iznosi budžet za platu i obeštećenje za novog špica u Ljutice Bogdana, koji bi trebalo da garantuje golove protiv Zagrepčana ukoliko dođu u poziciju da u međusobnom okršaju odlučuju o plasmanu u Ligu šampiona.

Na istom sastanku, čelnici crveno-belih su se složili da letnje pojačanje iz Francuske Loi Dioni ipak nije nikakav garant za siguran prolaz u grupnu fazu Lige šampiona i da je za uspeh u kvalifikacijama potrebno zavući ruku u džep, kako bi se dovelo konkretno pojačanje.

Ipak, dosta će zavisiti sve i od ishoda predstojećeg dvomeča sa Šerifom, koji je bitan faktor u budućim potezima rukovodstva Crvene zvezde.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.